Mitől lyukadt ki vajon az elöltöltős mosógépemnél a? Többi lent!
Igazából nem tudom hogy mi is a pontos neve,az ajtó és a dob között van,gumis...van rajta egy lyuk.Most nem tudom elindítani,a ledek meg össze-vissza pislákolnak és hülye hangot ad ki a mosógép.Még jó,hogy nem verte le a villanyórát.Semmi olyasmit nem mostam benne,csak zokni,póló stb...mitől lyukadhatott ki?Vajon lehet hozzá szerezni olyan gumit(?)?Szerintem befolyt a víz valahova és zárlatot okozott.Most másik mosógépet kell vennem?Nincsen rá pénzem sem és segítségem sincsen.Vajon mennyiért vállal ilyesmit egy szerelő?
Előre is köszi!27/nő
Konnektorból kihúz, 2 nap szárít, ismét próbál.
Ha nem megy, akkor szerelő, méh telep stb.
Ezt a sorrendet tudom ajánlani.
Köszi!
Pont megint ünnepeket előtt:(
Mindig történik valami...de az a lyuk akkor sem normális ott,hogy a francba nem vettem észre eddig?!Annyira bosszant.
NE !!! 2 nap mulva sem ! Az a lyuk nem fog "beforrni" !
Nem egy mosógép ára a gumi !
Főleg,ha ledek villognak,az nem 50ezres gép.
Javaslatom:
Keresd meg a papírját/ha nem garanciás,akkor is/,nézd meg, ki szervizeli.Hívd fel őket,vagy írj nekik e-mailt.
Gugliban kikeresheted az alkatrész árát,hogy tudd,mire számíthatsz...bár így ünnepek előtt-nem írigyellek !
Nagyon köszönöm a válaszokat!
Ma délután fel is hívom a srácot,akitől vettem,mert adott rá garanciát.(amúgy mosógép szerelő is,csak valahogy félek,hogy tényleg drága lesz)
Elin mosógép nálam 6 hónapja van,a régi tulaja 2 évet használta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!