Szarvasi kávéfőzőről kinek mi a tapasztalata, véleménye?
Figyelt kérdés
2011. júl. 20. 14:00
11/23 anonim válasza:
Nekem már 9 éve működik, csak ajánlani tudom.
12/23 anonim válasza:
Anyukáméknak szarvasi van, hibátlanul megy.
Jó múltkorában én is be kellett szerezzek egyet, én kis vacillálás után spóroltam 4-5 ezer forintot és egy Orion nevűt vettem inkább. Ma már bánom, gyakorlatilag ki kell majd dobnom ezt és venni helyette egy szarvasit, mert az legalább normálisan lefőzi a kávét.
13/23 anonim válasza:
Remélem nem Arise a neve. Mert vettem egy ilyen nevüt. Alumíniumból csinálták, mintha csak amolyan hagyományos lenne, de súlya tizedrésze a réginek, és lukas volt az alja. A műhelyben beforrasztották a lukat. Főztem vele kávét, amikor kitöltöttem a kávét a kiöntőbe, akkor a főző fedele rányílt a kezemre - jól megégetett. Szerintem hátrányos dolog az, hogy túlságosan könnyű - kicsi emiatt a hőtehetetlensége. Igaz a gyártónak meg a szállítónak tiszta haszon.
15/23 anonim válasza:
Kb 15 éve használom otthon! Rendszeres karbantartod akkor szinte örökös.
16/23 ciceribojso válasza:
Nekünk is ilyen kávéfőzőnk van. Valamiért nekem a kőbalta jut az eszembe róla, meg a trabant.
18/23 anonim válasza:
Nekünk is olyan volt, aztán vettünk egy újat ami nem szarvasi. Na annak felrobbant a teteje és jól megégette apám kezét. Aztán inkább vettünk az helyett egy szarvasit.
19/23 anonim válasza:
A mi szarvasink is teljesen megbízható volt. Nem ivott, nem dohányzott, és egyszerű volt, ment egy egykarú emelö. Leg-szivessebben hozzáadtam volna a leányomat is. Meg a fele királyságomat. De közben vettem helyette egy igazi nagy DeLonghit. A szarvasit meg levittem a pincébe. Atomkatasztrófában még jól jöhet.
20/23 Főzős Laci válasza:
Van amelyik ezekből jól beválik,de olyan kávé ízt ne várj tőle,mint egy 50.000-100.000 ft-os géptől! Mivel sokkal kisebb nyomáson gőzöli a kávét.A lényeg,hogy tisztított vizet szabad csak beletenni,mert ha jó vízköves csapvízzel,akár 1 év alatt teljesen tönkremegy!Nekem így történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!