Az Einhell BT-RH 850 típusú fúrókalapács jónak számít? Mit lehet tőle várni?
Tudom, hogy az Einhell jó márka általában, de erről a gépről mit lehet tudni?
Köszönöm a válaszokat.
Az Ein..3joule-s ütőereje jónak számít,a másikról nem találtam hirtelen adatot.
Amelyiknek nagyobb az ütőereje,nagyobb a súlya(több anyag van benne),több kiegészítőt adnak hozzá,én azt venném meg.
Az einhell az egy közepes márka, tévedés hogy alsókategória.
Jó vannak szar cuccai is de a jót kell venni.
A straus vagy mi az viszont ló.... semmirenemjó :D én a skil-em mellé vettem egyet hogy ne nyúzzam annyira a straus kb 2 napot bírt egy fürdőbuntáson.
A válasz írója 62%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:12
"Jó vannak szar cuccai is de a jót kell venni."
És én, mint hétköznapi halandó, hogy tudom megállapítani, hogy mi a jó, és mi a sz@r?
Úgy hogy a drágábbak jobbak az einhell blue- cuccok nekem beváltak :D elnézést hogy ezt nemírtam oda :D
Tehát lehet kapni einhell fúrót 4000 ft-ért és lehet kapni 14 ezerért is értelemszerűen ezek a jobbak :D
"6-os és 8-as furatokat készítenék vele panelba, élete során legfeljebb 100-at."
Erre a célra nem lenne megfelelő egy sima ütvefúró.
Van ütvefúróm és fúrókalapácsom is. Utóbbit inkább vésésre használom. Az a tapasztalatom vele, hogy kisebb lyukaknál nem lehet olyan precízen fúrni vele. Főleg nem panel falaknál akkorát üt a fúró, hogy jön a lyuk körül a vakolat is. Emellett dög nehéz. Az ütvefúróm ezzel szemben csak 1,5 kg! Nagyon könnyen és szépen lehet vele dolgozni. Tiplizéshez, kisebb lyukak fúrásához csak ezt használom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!