Akkus fúróból vezetékes készítése. Lehetséges? Bővebben lent.
Inkább az akku pakkot bontsd szét. Sorba vannak kötve a cellái. Ha csak egy rossz belőle, akkor az egész nem megy. Méregesd meg egyenként, a rosszat vedd ki. Ha csak egy rossz, még úgy elmegy. Ha több, akkor cseréld ki, ceruza akku jó bele. Általában Ni-Cd akkuk vannak benne, azt olcsón lehet venni.
Nekem is ilyen volt, kerítettem egy másik rossz akkut, a kettőből a jókat összeraktam.
Üdv!
Az az igazság, hogy viszonylag nagy tápra lesz szükséged, mert az a tetves motor akár 10A-t is képes kirántani az akksiból.
Tehát kell szerezned egy 230/18V 200VA-es transzformátor, de ha nem találsz, akkor jó a 230/24V 250VA-s vas is. Kell egy 30A/300V-os diódahíd és 30000uF/35V-os elektrolit kondenzátor. Ezeket megfelelően összekötve és polaritáshelyesen az akku helyére csatlakoztatva egy egész jó akkupótló nyerhető.
Sok sikert!
A technikai paramétereket Do 81 egész korrektül leírta.
Viszont ha ezeket az alkatrészeket boltban veszed meg és ugye a dobozról még nem is beszéltünk, mert ugye csak nem kellene meztelen hagyni akkor ez minimum 15000 Ft-ba kerül.Ezért a pénzért viszont elég jó fúrót kapni.
" w3dzz válasza:
A technikai paramétereket Do 81 egész korrektül leírta. "
Persze, csak arról feledkezett meg ha egy 24V váltót egyenirányít és pufferel, akkor 33V-ra tölti fel a kondikat terheletlenül. Az már egy kicsit sok.
A PWM vezérlő elfüstöl a fúróból mint a szél.
Az utolsónak.
Szerintem a DO 81 kolléga is tisztában van ezzel ahogy te is hogy kell bele 1feszültség stabilizátor áramkör.De szerinted aki ilyen zöldsége akar csinálni mint a kérdező(bocs) annak minek leírni.
Tetszik egyébként a többi írás is, elemszerű aksi beforrasztva!! Eleve pont hegesztve van mert a forrasztás hője tönkre tenné.
Vagy simán veszel egy gyárilag ilyent, én már jó ideje használom!
Több helyen van 12-13 ezer Ft-ért, 6 m vezetékkel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!