Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Létezik olyan vezetékes...

Létezik olyan vezetékes telefon, ami tiltani tudja a szám nélküli hívásokat? Pontos típus érdekelne, mert sehol nem találok!

Figyelt kérdés
Megőrítenek a szám nélküli hívók, tanfolyamokkal, nyereményutakkal... Napi több alkalommal...
2010. aug. 20. 13:56
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Pontosítok: A szám nélküli bejövő hívásokat!
2010. aug. 20. 14:04
 2/11 anonim válasza:
10%

azt nem tudom, de sztem változtasd meg a számodat, és kérd meg a szolgáltatódat, hogy a számod ne legyen a telefonkönyvben, ill. ne adják tovább a számodat reklámok céljára.

+ sose ad meg a számodat nyereményjátékoknak.

sztem nem normális, h ennyiszer hívnak ilyenek.

mikor volt vezetékes számom egy évben 1 vagy 2 ilyen hívásunk volt, vagy még annyi se.

mobilon se keresnek ilyesmikkel.

2010. aug. 20. 15:18
 3/11 anonim ***** válasza:

"kopaszmalacka válasza:"

Ha nem értesz hozzá ne oszd az észt.

2010. aug. 20. 21:28
 4/11 anonim válasza:
10%

bocsi.

csak nekem tök fura, hogy valakit naponta többször zargatnak reklámokkal.

2010. aug. 21. 00:16
 5/11 anonim válasza:
33%
kopaszmalackának igaza van!
2010. aug. 21. 00:29
 6/11 A kérdező kommentje:
Kösuzi a válaszokat. Annyira nekem nem fura hogy többször zaklatnak. Soha sehol nem adok meg telefonszámot. Nyereményjátékokon nem játszunk csak nagyon ritka esetekben. A 90-es évek eleje óta van a telefonkönyvben a számunk. Az utóbbi öt évben ki lett vetetve. A számcsere valóban megoldás lenne, de mivel a fenti hívások csak szám nélkül jönnek, én úgy gondolom megérne egy jó telefonkészüléket a dolog, márha létezik ilyen, és nem túl drága.
2010. aug. 21. 10:28
 7/11 anonim ***** válasza:

" A kérdező kommentje:

Pontosítok: A szám nélküli bejövő hívásokat!"

Olyat pedig tudok, ami tiltani tudja a szám nélküli kimenő hívásokat... ;)

2010. aug. 22. 21:30
 8/11 anonim válasza:

olyan készülék nincs, ami nem tiltja, de legalább némítja azokat?

mobilba több olyan is van, hogy híváscsoportokat lehet megadni, és az egyik csoport lehet akár néma is

2010. aug. 22. 21:37
 9/11 anonim ***** válasza:

kopaszmalacka:

de ezzel csak a megadott számokat (amit a néma csoportba foglalsz) lehet letiltani. A szám nélkülieket nem.

2010. aug. 23. 08:35
 10/11 anonim ***** válasza:

Szia, kedves Kérdező!

Először is nem olyan veszélyes ez a hívás. Azt pedig honnan veszed, hogy szám nélküli hívók? Valamilyen számról csak hívnak, mert kérdésre válaszolnak, netán vitatkoznak. Tehát élő vonalról dogoznak. Másként azonnal lecsaphatod, ha nem tetszik, lehetsz udvarias is hozzájuk. Nem rosszindulatuak, csak élni szeretnének. Nekem is vezetékes telefonom van, de engem cseppet sem zavar. Autóm is van, és nem idegesítenek az uton közlekedő másik autók. Ha csak te akarsz telefonálni a telefonodon, vágd el a csengő zsinórját. Ha idegesít a telefon, add el. Használj internet telefont. Pl a Skyp-ot.

2010. aug. 23. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!