Milyen izzót vegyek?
Figyelt kérdés
Van egy nagyon szuper elemlámpám, 4 góliát elemmel működik, csak kiégett benne az izzó. Milyet ill. milyen típusút vegyek hozzá? Esetleg tud valaki adni egy linket valamilyen webáruházból?
Ilyen típusú izzó kellene: [link]
+ mi ennek az izzó fajtának a neve?
2011. jún. 14. 21:54
1/4 anonim válasza:
6V-os halogén izzó, bajonett foglalatba.
2/4 anonim válasza:
Ez nem bajonettes, hanem a foncsor nyaka szorítja oda, és nézd meg az izzót, amit kivettél belőle, hány Volt van ráírva. Nem biztos, hogy 6 Voltos. Nekem pl. 4.8 Voltos kell a lámpámba.Amúgy ezeket bármely villamossági boltban, és áruházakban megkapod. Én szoktam időnként látni a Tescoban, Auhanban az elemek-elemlámpáknál.
3/4 A kérdező kommentje:
köszi
Egy gond van, hogy nincs meg az égő ami kiégett, mivel már legalább 1 éve kiégett /most találtam a padon/.
2011. jún. 16. 02:54
4/4 anonim válasza:
Neked jó a 4.8 Voltos izzó. Én is azt használom már egy éve a 6 góliátelemes lámpámba, amibe akksikat vettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!