Hogyan/honnan szerezhetnék be REGAL - AIRCON RG-9 NK típusú Split klímához leírást? Nemrég költöztem egy helyre, és itt ilyen van, de nem sokmindent tudok róla a bekapcsoláson kívül. Google-t próbáltam, eredménytelen.
Üdv!
Ha van távirányító, akkor elkezded nyomogatni a gombokat.
A be- kikapcsoló gomb viszonylag nagy szokott lenni.
Kell rajta lennie egy LCD kijelzőnek, + és - jelzésű gombnak, ezzel lehet a hőmérsékletet és a működési időt fél óra időközzel beállítani.
Kell lennie rajta "mode" gombnak, amivel a hűtést, fűtést, páramentesítést, csak légkeringetést funkciók közül tudtok választani.
Remélem tudtam segíteni.
Üdv!
A csepp jel az a páramentesítő funkció, a háromszöges ikon meg, ha jól emlékszem a bemutató üzemmód ikonja, aminek az a lényege hogy a funkciók működését bemutassa.
Legalább is amikor szórakoztam ezekkel, akkor a doksiban ez volt leírva, anno.
Üdv!
Ez lemaradt:
Ha jól emlékszem az elalváskapcsoló (timer) egy gomb, amit addig kell nyomogatni, amíg fél órás lépésekben el nem érjük a kíván kikapcsolási időt. Ez átfordulós rendszerű (emlékeim szerint). Ja jut eszembe van annak a szerencsétlen gépnek még alvás üzemmódja is, amikor a ketyere a ventillátor fordulatszámát minimálisra csökkenti, és azt hiszem még mellette a légterelőt is mozgatja.
Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!