Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Nem hűt a hűtő mi lehet vele?

Nem hűt a hűtő mi lehet vele?

Figyelt kérdés

Adott egy 13 hónapos hűtő , alig volt használva, csak ünnepekkor volt főleg, afféle süteményes, üdítős kis hűtőnek lett véve.

Na most jönnek a melegek mondom be üzemelem, zúg, kinyitom az ajtót világít, de nem hűt. ha bedugom 2 napra akkor sem.

A márkája vmi Candy típusú kishűtő, ezt ajánlották a boltban XD újonan ugyanúgy hűtött mint a samsung hűtőm, a gari lejárt egy hónapja és a hűtő is megadta magát. Valakinek vmi ötlete mi lehet vele?

2011. máj. 21. 17:08
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem volt mozgatva használat előtt ?
2011. máj. 21. 19:07
 2/10 anonim ***** válasza:
Ja, elengedte a gázt.
2011. máj. 21. 19:13
 3/10 A kérdező kommentje:
nem volt mozgatva, csak rég volt használva. Akkor kidobom, nem szeretek ilyeneket javítgatni, szomszédba 30 ezerért csináltak hasonlót, 2 hónapot ment neki :)
2011. máj. 21. 19:36
 4/10 anonim ***** válasza:
igen a márklya a probléma nekem volt candy mosógépem a hangja olyan volt mint egy nyögő krurvának alig tettem bele ruhát és már nyögött és felidegelt és eladtam igaz 25 ezret buktam de ez a whirlpool legalább mos meg nem idegesít fel a hangja és normálisan ki tud centrizni na de a candy...de a hűtődből a gáz ment el.
2011. máj. 22. 00:52
 5/10 A kérdező kommentje:
hát ja maradok a bevált márkáknál ezek után, újakat nem fogok kipróbálni, am most ,meg bedugtam , és a mélyhűtő hűt, de csak hűtő szinten. alul meg semmi. szval lehet termosztát bajos, de én már meg nem csináltatom...
2011. máj. 22. 17:22
 6/10 anonim ***** válasza:

Ha a termosztát lenne rossz, akkor nem menne folyton a motor.

A termosztát vagy kikapcsolja a motort, vagy nem.

Ha kikapcsolja, akkor azért nem hűt.

De azt írtad hogy megy a motor.

Ha meg a termosztát nem kapcsolná ki a motort, akkor hűtene állat módon, csonttá fagyasztva mindent.

Gázhiánya van.

2011. máj. 22. 19:25
 7/10 anonim ***** válasza:

Nincs büdös ammóniákszaga kivűl, vagy bellül?

Ne dobd ki, inkább add oda, én megcsináltatnám. Pesti vagy?

2011. máj. 23. 07:52
 8/10 A kérdező kommentje:
nem büdös, meg a mélyhűtő hidegebb bedugás után, lehet a termosztáttal van a gond, passz. Nógrád megyei vagyok.
2011. máj. 23. 10:24
 9/10 anonim ***** válasza:
ha Candy, akkor két év garancia van rá - ha mégsem,akkor is csak max. egy 10 ezresbe kerülhet a gáztöltés.
2011. máj. 23. 12:05
 10/10 D.O.81 ***** válasza:

Üdv!

Van még egy variáns, amire nem gondoltatok, ez pedig a hűtőközeg gutaütése. Magyarul valamilyen hősokk következtében a hűtőközeg gázának molekulái alkotóikra bomlanak.

Ha ez bekövetkezik, akkor a gép jár, nyomás is van benne, de nem hűt, mert nem jön létre kondenzált hűtőközeg.

Sok sikert a gépvásárláshoz!

2011. máj. 23. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!