Mi lehet a gáztűzhelyemmel?
Figyelt kérdés
Típus: Mora 218 hiba nem ég körbe a láng a rózsákon.
Palackot cseréltem, az előzővel az utolsó cseppig jól működött, így a teli palackot gondoltam hibásnak és kicseréltettem nem segített. Fúvókákat kitakarítottam, semmi, nyomáscsökkentő kitakarítva majd cserélve, nem jó.
Valaki valami ötletet, azt ne írjátok, hogy hívjak szerelőt mert az már nekem is eszembe jutott csak sürgős lenne a dolog.
2011. máj. 20. 09:52
1/3 anonim válasza:
Valószínű a rózsákkal lesz probléma. Pl. kifutott étel beleégett és lezárja a nyílásokat. Rossz pozícióban van a rózsa nem az eredeti helyén. Rosszul van visszahelyezve. Ha a nyomáscsökkentő hibás akkor vagy fúj a láng vagy be sem gyújt, esetleg lagymatagon ég.
2/3 anonim válasza:
Nem a palackkal van gond, hanem a beletöltött gázzal. Rosszabb minőségű, víz kerülhetett bele, ahogy lefejtették. Ilyenkor általában az egész szállítmány így ég, ill. nem ég. Hozass máshonnan, vagy próbáld meg, hogy minden égőt meggyujtasz, hogy kisebb legyen a nyomás a palackban.
3/3 A kérdező kommentje:
Első válaszolónak: a rózsák rendben vannak az volt az első amit ellenőriztem igazából nem is nem is lehet rosszul összerakni mert a helyére ugrik, és palack csere közben nem is igen éghetett bele semmi.
Másodiknak: valószínűleg neked lehet igazad, nem tudom mi lehetett benne, de most már kezd normálisan égni.
2011. máj. 22. 19:03
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!