Valóban hasznos egy kenyérsütő?
Nagyban filózok, mert én szeretnék egyet, de anyósom próbál lebeszélni, mert ő rossz tapasztalatokat szerzett vele kapcsolatban. Mások meg éppen hogy jó tulajdonságokat emeltek ki egy kenyérsütőgéppel kapcsolatban.
Tehát akinek van ilyenje, az kihasználja? Jó vételnek tartotta? Vagy felesleges? Köszi a válaszokat.
Ha sikerül rendszert csinálni abból, hogy sütöd a kenyeret, akkor hasznos. Kb. féláron megvan ugyanis a kenyér, mindennel együtt. Hamar behozza a gép az árát.
Ehhez az jó, ha találsz egy megfelelő receptet és a nagybevásárláskor előre megveszed a hozzávalókat. Pl. lisztet nem érdemes 20 kiló alatt venni, úgyis eláll.
Meg persze egy csomó egyébhez jó, dagasztani, keleszteni. Szerintem jó dolog :)
Nekünk karácsony óta van, minden nap használjuk, és egyszerűen imádom. Újra megszerettem a kenyeret, ráadásul sokkal olcsóbb, mint a bolti. Nagyon sok kelttésztát eszünk mióta megvan, szerintem Te sem bánod meg.
Keress rá limara blogjára. pár bejegyzés után biztosan kelleni fog az a kenyérsütő:)
Nagyon hasznos! A bolti kenyérbe mindent vackot beleraknak, ha te sütöd a kenyeret, tudod, mit fogsz megenni. Nekem egy no name kétlapátos gépem van, teljes kiőrlésű lisztkeverékből (Aldi) sütök kenyeret, de pizzatésztát, kalácstésztát is szoktam benne készíteni és lekvárt is.
Szerintem nagyon praktikus, mindenképpen megéri!
Amikor megvettük, ezt olvasgattam: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!