Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Kézi robotgépem egy hosszas...

Kézi robotgépem egy hosszas dagasztás után beadta a kulcsot - meg lehet vajon csinál (tat) ni?

Figyelt kérdés

Gondolom túlmelegedett, pedig megálltam pihentetni, de úgy tűnik, mégis sok volt neki.

Ezek után meg lehet vajon javítani, ha igen, mennyire nehéz? Apósomnak adtam oda, aki szokott barkácsolgatni, de azért ő se egy nagy ezermester, szóval nem tudom, mennyi esélye van - vagy ne is fecsérelje az idejét? :)

Köszi!

2011. ápr. 27. 20:07
 1/7 anonim ***** válasza:
Mit jelent, hogy beadta a kulcsot? Leégett? Vagy csak megállt? Ha leégett akkor vegyél másikat. Ha csak megállt, és nem indul, akkor érdemes belenézni. Attól is függ, hogy mennyibe került a készülék. 10-40 ezer, vagy csak pár ezer? Ha 10-40 ezer, akkor érdemes megtekertetni, ha leégett, ha olcsóbb, akkor veszel egy újat a javítási költségből.
2011. ápr. 28. 08:48
 2/7 A kérdező kommentje:

Nem tudom, milyen az, ha leég? :)

Elég meleg volt a készülék, és egyszerre csak leállt és semmi életjel.

10 ezer alatt volt, ha jól emlékszem, csak nem tudom, hogy házilag szegény apósom tud-e valamit érdemben kezdeni vele, vagy esélytelen az ügy és csak csomó idejét kidobná rá.

2011. ápr. 28. 10:25
 3/7 anonim ***** válasza:

Ha leégett volna biztossan észreveszed mert füstöl és elég jellegzetes szaga van.Ha apósod szétszedi kövesse végig a kábelt az egyik ér a motorra megy a másik a kapcsolóhoz általában. Ha van kéziműszere vagy próba lámpája könnyen kinyomozhatja hol akadt el a villany. Ha a tekercsben lévő hőkioldó a hibás akkor kuka a gépnek.

Villszer.

2011. ápr. 28. 21:27
 4/7 anonim ***** válasza:
Nézzétek meg, hogy átad-e a kapcsoló.
2011. ápr. 28. 22:25
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigieket.

Kedves utolsó - nő lévén nekem eléggé kínai, amit írtál. :)) Mi az, hogy "átad"? :-)

2011. ápr. 28. 22:38
 6/7 anonim ***** válasza:
Azt jelenti, ha be van kapcsolva, akkor átmegy e rajta a feszültség minden bekapcsolt fokozatban, (átadja a feszültséget) tehát jó-e a kapcsoló.
2011. ápr. 29. 07:13
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2011. ápr. 29. 07:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!