Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Hogyan tudom simára csinálni...

Hogyan tudom simára csinálni az ingeket vasalás nélkül?

Figyelt kérdés

Az van, hogy nem tudok vasalni. Lehetőségem nincsen meg rá, nem a képességem.

Csak szárítani tudok farmert és inget is. Azt szeretném tudni, hogy hogyan tudom simára "csinálni" (ennél jobb szót nem találtam rá, bocs) az ingjeimet és a farmer nadrágjaimat vasalás nélkül.

Ha pl. az ingeket vállfára akasztom akkor "kiegyenesednek"?

Nagyon megköszönném a segítő válaszokat :)

2011. ápr. 3. 18:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Mikor kiveszed a gépből, rázd ki, azzal már simul. Farmert nem kell vasalni, ruhacsipesszel fügeszd fel, akkor nem lesz benne él. Inget vállfán kell szárítani valóban. Ha nem tiszta műszálas az anyag, próbáld meg, hogy virágspriccelővel lespricceled, attól nagyjából kisimul, mire megszárad. Férjem pamut pólóingeit szoktuk így kezelni.
2011. ápr. 4. 16:35
 2/4 A kérdező kommentje:
köszi
2011. ápr. 4. 18:10
 3/4 anonim ***** válasza:
Vannak vasaláskönnyítő öblítők, azok elég jók, azzal próbálkozz. Kicsit többet kell bele önteni.
2011. ápr. 5. 11:34
 4/4 anonim ***** válasza:
Felveszed, kisimul a 40 foktól.
2019. nov. 16. 03:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!