Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Miért mehet egyfolytában a hűtőm?

Miért mehet egyfolytában a hűtőm?

Figyelt kérdés
Gorenje hűtőm van, kb 3 éves, és egyfolytában hallom, hogy dolgozik (csöndben van egy darabig, aztán el kezd kerregni, vagyis hallom, hogy mint ha keringtetné a vizet vagy ami benne van, szóval dolgozik hűt, és elég sűrűn hallatszik ez)... mi lehet a baja? hogy tudom kideríteni?
2011. márc. 18. 21:32
 1/7 anonim ***** válasza:
Nincs bejegesedve? (Bár új hűtőnél nem nagyon szokott, de nekem a 20 éves Lehelem akkor megy sokat, ha le van fagyva a háta.)
2011. márc. 18. 21:40
 2/7 anonim ***** válasza:

Kamu válasza :

Mikor volt utoljára kiolvasztva, ha nem önolvasztó ?

Ha nem jeges, akkor nézd meg az ajtón levő gumitömítést, lehet hogy nem szigetel rendesen, és kiereszti a hideget.

2011. márc. 18. 21:48
 3/7 A kérdező kommentje:

2 hónapja van nálam, használtan vettem.

még nem olvaszotttam le.

olyan a hűtő hogy külön le tudom kapcsolni a fagasztó részét, és külön a felső részét.

az nem lehet probléma, hogy a felső rész 1-esen van a 7ből,

a fagasztó is teljesen min.-un, és ha kinyitom bemegy a meleg, és ez miatt kapcsol be?

2011. márc. 18. 21:54
 4/7 anonim ***** válasza:
Nézd meg, nem-e jeges elől-hátul, nézd meg az ajtótömítéseket, és ha lehet, ne nyitogasd sűrűn az ajtaját, mert nem szeretik a hűtők. Figeld meg úgy egyszer, hogy nincs nyitogatva az ajtó. Ha akkor is csinálja, akkor hőfokszabályzó gondja van, amit lehet kapni pár ezerért.
2011. márc. 19. 12:38
 5/7 A kérdező kommentje:

az lehetett a baja hogy nincsen vízszintesen? pár mm eltérés , ma vízmértékkel megnéztem és volt olyan ahol több mint fél cm eltérés volt :S

raktam a hűtő alá papírokat, így most már nincsen. és a hangja sem olyan, szerintetek?

2011. márc. 19. 14:31
 6/7 anonim ***** válasza:
Rezonált valami a kompresszoron. Az enyém is mindig billegetni kell, időnként elkezdi újra.
2011. márc. 19. 15:01
 7/7 anonim ***** válasza:
A hűtőt be lehet szintezni úgy, hogy ki-be lehet kettő, vagy négy lábát tekerni.
2011. márc. 20. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!