Miért jegesedhet a hűtőm?
Figyelt kérdés
Múlt hét elején figyeltem fel rá, hogy a hűtő belseje jeges lett, a joghurtok, tejfölök is megfagytak félig meddig, sok felvágott és egyéb szintén, és persze pár kaja hozzá is fagyott a falhoz. Leolvasztottam, kitakarítottam csütörtökön. Erre ma reggelre megint tiszta jég volt.
A fagyasztó szekrény nem jegesedik, azzal nincs semmi gond.
Az ajtaja mindig csukva van, meleg ételt nem teszek bele, a polcok nincsenek dugig tömve, nem tudom mi lehet a gond.
3-as fokozaton megy mindig. (6 van)
4 éves Zanussi, felül van a fagyasztója.
2011. jún. 27. 20:56
1/4 anonim válasza:
Lehet, hogy a szabályzó(termosztát) megadta magát, próbáld lejjebb csavarni. Még egyet ellenőrizz le: Ha a fagyasztó alatti tálca nincs rendesen a helyén, a hátfalnál a hideg "lecsurog" az alsó részbe.
2/4 A kérdező kommentje:
A fagyasztó alatt nem látok semmiféle tálcát :)
A szabályzót lejjebb tekerem, meglátom mi lesz
Köszi a tippet
2011. jún. 27. 21:33
4/4 A kérdező kommentje:
Na, most hogy visszább vettük a termosztátot, a jég szépen elolvadt, de ugyanolyan jó hideg van a hűtőben.
2011. jún. 28. 14:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!