Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Miért "kattan" egy nagyot a...

Miért "kattan" egy nagyot a Elektrolux no frost-os hűtőnk?

Figyelt kérdés
A fagyasztó része no frost-os,de nem értem miért kattan egy "üveges" hangon néha.Az elején nem volt ilyen hangja. Normális ez,vagy intézkedjek a javításán?
2009. febr. 22. 11:29
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ki-be kapcsoláskor? Vagy egyébként?
2009. febr. 22. 13:00
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
a miénk meg néha cincog, végül is kicsit kattan is, és már két éve csinálja, egyébként szinte semmi hangja, szintén Elektrolux. én nem hívtam szerelőt.már a kiszállási díj is 2500.
2009. febr. 22. 14:38
 3/4 A kérdező kommentje:
.. csak a fagyasztó no frostos,és akkor teszi ezt amikor a no frost bekapcsol.Még garanciális,csak tudni szeretném,hogy ez normális,vagy tegyek az ügy érdekében lépéseket ...
2009. febr. 23. 07:10
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

A pattogó hag a hűtési folyamat megindulásakor általában

az elpárologtató (ahol a hideg képződik) és a burkolat közötti eltérő hőtágulás miatt alakulhat ki. Sajnos néha zavaró, de a készülék működését nem befolyásoló tényező!

2009. márc. 1. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!