Milyen háztartási kisgépek szükségesek férfinak?
Ha akkus csavarhuzoja nincs (bär ketlem) akkor azt!
Az alap! :)
Barkácsszerszámra gondolsz? Vagy személyes használati tárgyra?
Hobbifüggő is, mert ha bélyeget gyűjt, akkor egy hegesztő szett vagy egy Hilti nem fogja megdobogtatni a szívét. Ha modellvasutazik, akkor kis fúró, gravírozó szett, ragasztópisztoly, ha autót szerel, akkor nyomatékkulcs, racsnis szett, emelő, kiskompresszor stb.
Ha nem barkácsol, de személyes cuccot akarsz: férfi testszőrtelenítő (bodygroom), villanyborotva, hajnyíró gép.
nekem is kenyérpirító, melegszendvics sütő jutott eszembe a kérdésről.
barkácsgép.
tudni kellene pontosan, hogy milye van, az alapján tudnák tippelni, hogy minek örülne. (még ha neked kínai, akkor is le kellene irogatni a dobozokról a gyártót, meg a típuszámot, más nem kell, nekünk ennyi elég lenne)
bocsi, barkácsgép, persze, csak kicsit szétszórt vagyok.
ütvefúrója van, meg dekopírfűrész, írtam is, de pl. akkus csavarhúzója nincs, ez jó ötlet. Írnátok márkát is? (ütvefúróból Bosch van, tudom, hogy a Black and Decker még jó márka, ezenkívül még mit lehetne? Nem személyes borotvás izékra gondoltam, van neki, hanem amit később jobban tud használni. barkácsolni, ilyesmi. Hobbija kifejezetten nincs, mindent megcsinál szívesen (a vízvezetékcsőtől az elektromos cuccokig, meszelés, glettelés stb., mindenhez ért, de nem hobbijai.) Csiszológép, sarokcsiszoló mennyire kell egy családi házba majd? (még panelban lakunk sajnos, apuéknál meg a hegesztős cuccokon, sima fúrón kívül nem nagyon van más)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!