Mennyire hasznosak a víztisztító készülékek? Milyent érdemes beszerezni? Ami minden bejövő vizet tisztít? Vagy elég az ivóvizünket tisztítani?
Van köztetek olyan, aki használja? Ha igen, milyen márkát? És mennyire elégedett vele?
Várom a tapasztalt víztisztító használók véleményét! :-)
nekünk PiMag viztisztítónk és optimalizálónk van én nagyon szeretem, a csapviznek elveszi az általam nem szeretett ízét. n a víztisztítóba csak be kell önteni a vizet (kb 1,5 l) és az átfolyik a szűrőn és az alsó tartályba kerül (ez néhány perc (2-3)). az optimalizáló pedig ionokat és oxigént ad ozzá, vagyik nem kell venni a mostanában nagyon híres oxigénnel dúsitott vizeket elég drágán.
nekünk tényleg bevált, az ára nem kevés kb 80-90 ezer, de hoszabb idö után megtérül, hiszen nem kell ásványvizet venni (ezzel ugyebár a környezetünket is óvjuk, hiszen nem kell kilószámra kidobálni a műanyag flakonokat), és sokkal egészségesebb is, mi azota sokkal kevesebbszer vagyunk betegek.
Remélem segíthettem a válaszommal ! :)
bövebb info a PiMag-rol: [link]
Magam nagyon ódzkodom a víztisztítóktól, ugyanis egy ismerősöm pár év alatt nagyon súlyosan megbetegedett, teljes összeomlás, alig tud menni és beszélni - az ozmószis(?) víztisztítótól, amely minden nyomelemet kiszűr a vízből. Tudom, hogy ez a hatás vitatható, de nem szeretném magamon kipróbálni, hogy melyik félnek van igaza. Az ásványvizeket is cserélni kell, mármint a gyártót. Vegyesen iszom egyébként, napközben ásványvizet, otthon csapvizet.
Azt meg senki sem tudja, hogy mit eszik és mit iszik, lehet akármi ráírva a dobozra, nem tudjuk, mi van benne valójában. Talán a mikroszkóp feltalálója, vagy egy kutató, aki mikroszkópot használt (?) soha többet nem tudott jóízűen meginni egy pohár vizet, miután meglátta, hogy mik nyüzsögnek benne. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!