Üdv! Hogyan tudnám csökkenteni a villanyszámlám?
Miért hősugárzót használsz? Máshogy nem megoldható a fűtés?
Áramfejlesztő az leginkább olyan helyekre használatos, ahova nem megoldható kivinni az áramot, pl. szabadtéri rendezvényekre.
Ne haragudj, de lehet nem jól értem.
Skóciába hogy oldotta meg a szálloda?Mert ott is ment 24h a hősugárzó??Te azt honnan tudod hogy a szállodának mekkora a villany számlája?Vagy nem e használ valami megújuló energiát?
Mert egy szállodának nem nagy befektetés a napelem, vagy a szélgenerátor telepítése.
Te komolyan csak hősugárzóval fűtesz?Vagy az alap fűtésre még rámelegítesz?Mert ha csak azzal fűtesz, akkor viszont nincs (nem akkora) a gáz számlád, vagy nem kell fát szenet venned.Akkor meg igazából lényegtelen, mert csak áramot fizetsz.
De amúgy szerintem lehetetlen a fogyasztását befolyásolni.
Hiába veszel akár milyen áram fejlesztőt, mert fölösleges.Valamivel azt is kell működtetni, tehát amit megspórolsz az áramon, az elmegy az áram fejlesztő üzemanyagára.
De azért nézd meg ezt, hátha ez megfelelő:
Igen,ott folyamatosan ment a hősugárzó,sose lett lekapcsolva,max néha levettem 4-esről 3-asra.De sose volt kikapcsolva.És mivel itt már kiszámolták,hogy 72 ropi havonta,kétlem hogy a szállodának több százezer a villanya havonta.Napelem kizárva,azt láttam volna.De ilyen áramfejlesztő cuccok simán lehetnek neki.
Igen,én csak ezzel fűtök,jelenleg ugye úgy hogy kiszámoltam hogy napi 1,5-2 órát mehet össz,hogy elviselhető legyen a villany.Viszont pont ezért szeretném vhogy úgy megoldani,hogy külső akksiról menjen.Legalább néha,így többet mehetne.Biztos van erre megoldás.Ez a link már olyasmi.Erről az izéről írnátok nekem kicsit bővebben?hogy működik?mennyit fogyaszt?mi a hátránya?Ezt felkell tölteni mint a teló aksiját,és áramot szolgáltat?Sorry tudatlanságomért,de nemvagyok műszakis :)
Én úgy tudom, de 100%ra nem vagyok benne biztos, hogy úgy működik, hogy fogsz egy autó akkumulátort, ami fel van töltve.rácsatlakoztatod az invertert és az inverterbe dugod be mondjuk a te esetedbe a hősugárzót.
Elméletileg a használat alatt ugyan úgy visszatöltődik az aksi, mint az autóban is.
Nekem ezt akkor ajánlották, amikor kiakarták kapcsolni az áramomat, de szerencsére nem lett rá szükség, így többet én se tudok.
De írd be gugliba hogy INVERTER és biztos levan róla minden írva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!