Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Mi lehet a 4 éves siemens...

Mi lehet a 4 éves siemens mosógépem baja?

Figyelt kérdés

eddig minden tökéletesen működött rajta, semmi fura hangja nem volt.

ma mostam és 2 perc lett volna még hátra és kattant vmi, és elkezdett füstölni az alja. ha jól láttam a motornál a kábelek vannak megfeketedve. kb mennyibe kerül a javítása?

javítható e egyáltalán?

2011. febr. 11. 21:02
 1/2 anonim ***** válasza:
Konkrét árat mondani nem tudok látatlanban, viszonyítási alapnak mondom egy 55-60 ezer forintos mosógépbe a program kapcsoló 30 ezerbe került volna+munkadíj.Habár nekem ez nem számolandó fel mert villszer. vagyok.Nem biztos hogy megéri megjavítani hacsak nem tudsz hozzá alkatrészt szerezni bontásból.Remélem segítettem.
2011. febr. 12. 01:19
 2/2 anonim ***** válasza:
Ahogy leírtad, valószínűleg a motor égett le. Úgy gondolom ( de helye válogatja) olyan 15 körül tekernek motort. Szerintem még így megérheti. De helyben kellene érdeklődni a tekercselés ára felől.
2011. febr. 12. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!