A Bosch az jó márka?
Arról lenne szó, hogy akarnék venni egy komplett barkácskészletet.Csak azt nem tudom, hogy megérné-e a Bosch, mivel az olyan drága. Már több készletet is néztem több féle márkából, és nekem a Bosch tetszett meg és megvenném, ha tudnám, hogy megérné.
A válaszokat előre is köszönöm!
jó márka, csak NE Kína legyen a származási helynek feltüntetve. (nagyon sok termékük, u.is, ott készül!)
EU már jobban hangzik!
A Black end Decker kicsit utóbbi években romlott. A Bosch a gyengébb minőségű cuccokat árulja Skil néven. Boschból is van 2 kategória: a zöld az hobbiszerszám, a kék a profi. A Bosch kínál hobbiszerszámot olyan módon is hogy egy kofferben van benne pl. csavarbehúzó + sarokcsiszoló + fűrész.
Mosógépet meg kávéfőzőt talán nem vennék Bosch márkásat. Az olyan mintha a Panasonic kezdene köszörűt gyártani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!