Nehéz bekötni egy mosógépet?
Vettem egy Siemens A12-26 (WM12A261) típusú mosógépet, és otthon hozzá szeretném kötni a csaphoz.
A mosógép csövét rá tudom csavarni a csap elosztójára alul.
Csak ennyi lenne a bekötése? Vagy kell még vmit csinálnom?
Itt van pár kép:
A mosógép hátulján a dobrögzítő csavarokat szedd ki.
Általában 4 darab.
köszi, mind a 3 meg van.
csak a csaphoz kötéstől tartok. de akkor ha rá tudom csavarni a csövet oda alulra, akkor baj elvileg nem lehet.
ugye?
köszi 2.
használtan vettem a mosógépet, így azok már nincsenek benne.
(de azért ment a zöld kezecske :) )
A "szállítási dobrögzítő csavarokat" ne felejtsd el kivenni!
A képek alapján stimmel minden, a kifolyócsövet ajánlatos jól rögzíteni, hogy ha megindul a szivattyúzás, nehogy eláztasson mindent!
Esetleg nyisd ki a manualt. Én két hete kötöttem be a mosógépünket, annyi volt, hogy hátul ki kellett szerelni a szállítási csavarokat, rácsavarni a vízbekötést, és berakni a kádba a szennyvízcsövet.
A hátsó csavarokat mondjuk magamtól eszembe nem jutott volna kicsavarni... Ja meg elvileg be kell szintezni a lábait, ha elöltöltős, hogy ne ugráljon. Aztán lefuttatni egy mosást a legmagasabb hőfokon, üresen (fertőtlenít).
köszönöm mindenki válaszát!
holnap akkor megpróbálom összekötni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!