Hogy kell egy mosógépet bekötni a vízcsaphoz, MENNYIRE BONYOLULT?
Figyelt kérdés
2009. aug. 31. 10:38
1/6 anonim válasza:
Nekem a mosdó alsó elzárócsapja lett kicserléve olyanra aminek van egy plust elzárója és csatlakozása, tehát külön lehet elzárni a mosógép felé menő ágat és külön a mosdóét.
Alap vízvezetékszerelő munka, nem nagy dolog, ha tudod hogy kell a tömítőkendert fölteni, kell hozzá egy állítható csőkuls.
2/6 anonim válasza:
nem túl bonyolult de sztem hagyd szerelőre, ha lehetséges.nem kerül sokba és biztosabb. nekünk például nem a csaphoz van szerelve, hanem a falban a főcsaphoz.
3/6 anonim válasza:
Ha van kombinált sarokszelepetek, ami azt jelenti, hogy a mosdó felé néző ága 3/8" vagy 1/2", és van egy másik ága ami 3/4", ide kell a mosogép csövét bekötni. Szennyvíz részével tisztában vagy?
4/6 anonim válasza:
Ha van kombinált sarokszelepetek, ami azt jelenti, hogy a mosdó felé néző ága 3/8" vagy 1/2", és van egy másik ága ami 3/4", ide kell a mosógép csövét bekötni. Szennyvíz részével tisztában vagy?
6/6 Székely Éva válasza:
Nekem 30 ezerért szereltek be egy 4m-es fix müanyag csövet /falonkivül/ a végére tettek egy menetes elzárocsapot amit két pici tiplis csavarozással rögzitettek a csmpén. Mindezt egy nem használt de lezárható viz vezeték leágasára kötötték. A munka végeztével jöttem rá, hogy sokkal szebben meg tudtam volna oldani...csak nem tudtam hogy ilyen egyszerü.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!