Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Melyik mikrohullámú sütő /...

Melyik mikrohullámú sütő / mikró a jobb: Bifinett vagy Earnest? Ár/érték arányban melyiket ajánljátok?

Figyelt kérdés
A Bifinett mikró a Lidl-ben volt kapható. 2 típusa érdekel: KH-1167 és KH-1106. Mondjuk, nem tudom, hogy igazából mi a különbség köztük, melyiket lenne érdemesebb megvenni. Vagy érdekel még az Earnest MG208-as is (Tesco-ban mostanában akciós). Szempontjaim: olcsó ár (10-13 eFt körül), normális működés, digitális kijelzős és grilles legyen. A 3 közül melyiket javasolnátok és miért? Tapasztalat valakinek?
2011. jan. 19. 23:41
 1/3 anonim ***** válasza:

Nyugodtan válaszd amelyik külsőre szimpatikus. Ezek jószágok "egy alomból valók".

Ha estleg valamelyikre hosszabb a gari, akkor érdemes lehet afelé indulni.(nekem pl a 1106 jön be)

2011. jan. 20. 00:53
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekem még a Lidl-s dolgaimmal semmi bajom(kopp-popp)nem volt.

Konyhai rádió(polc alá),digitális mérleg(fali,felcsukható),keverőtálas habverő,digit.fogyasztásmérő,karácsonyi égősor,elektr.kávédaráló-mind lidis.

2011. jan. 22. 21:01
 3/3 anonim ***** válasza:
Én elég sokat javítottam egy időben, ezek a kommersz készülékek belseje tehát a magnetron, trafó, kondi teljessen csereszabatos volt egymással. Persze azonos teljesítményre gondolva.Én a digitális vagy fólia billenntyűst nem javasolnám, a tekerő gombosok jobban bírják a srapát.
2011. jan. 23. 04:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!