Nagyon rázkódik az új Privileg mosógépen centrifugálásnál! Mi lehet a baj?
Tegnap vettem egy Privileg 5212S felültöltős mosógépet. Az a gondom vele, hogy centrifugálásnál annyira rázkódik hogy szinte tépi ki a falból a csöveket!! Már a centrifuga fordulatszámát is beállítottam 400 és ugyan úgy "vergődik" mint 1200. A ruha mennyisége se sok mert először arra gyanakodtam, hogy sok a ruha.
Valaki járt már így? Légyszíves segítsetek!!!!
Szerintem a tipikus új mosógépes hibát követted el!!
Műszaki eladóként mondom hogy ezzel a hibával jön vissza a vevők nagy része.
Nem vetted ki belőle a dobrögzítő csavarokat!Hátul van kettő-három db jókora csavar ami szállításnál rögzíti a dobot.Ha ezt nem távolítod el akár súlyosan károsíthatja a gépet!Olvasd át a használati útmutatót és megtalálod hol van és hogy kell kivenni.Direkt nem árulom el, mert szeretnélek a használati elolvasására ösztönözni,sajnos ezt szinte senki nem teszi meg azt hiszik dísznek van.
Akkor szokott előfordulni, ha kevés a ruha benne. Le kell állítani, megigazítani az egy csomóba tömörödött ruhát, és mehet tovább.
Ha most lett üzembe helyezve: Biztos, hogy mindegyik "szállítási dobrögzítő" el lett távolítva?
Magyar utasításért reklamálj a boltban mert kötelezően jár hozzá!
De mivel nem vagyok önző, és műszaki eladóként a gépemen számtalan dokumentum linkje megvan, ezt is el tudom küldeni neked!
Remélem megérdemlek érte egy zöld kezet!
Tessék itt van: [link]
majd kattints alul a csatolmányok fülre!
Ha a kedves műszaki eladóhoz lenne egy kérdésem!!
A gép most tele van ruhával, le van állítva. Ilyen eseteb kivehetem ezt a csavart????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!