Pumpálásnál és centrifugálásnál nagyon hangos a mosógép?
4 év alatt még egyszer sem pucoltad a szűrőt?? Atyám! Két-három havonta kellene... Szegény gép mit kínlódhat... Azért szűnt meg egyszer-kétszer a nem odaillő hang, mert a víz tovább sodorta a felgyülemlett koszt, de most nem bírja. Vedd elő a használati utasítást, és abban leírják, hogyan kell. Azt nem értem, ha már két hete hallod a hibát, miért csak most kérdezel? Mi szerelők szeretjük ezt, mert lehet belőletek pénzt keresni.:)) Bár kicsit büdös a leégett szivattyú, de legalább lóvé van belőle, és mi azt szeretjük.:)
A másik, sem márkát, sem típust nem írsz. Itthonról nem láthatom, milyen géped van. Ez olyan, mint ha azt mondanám, gyere el hozzám, de nem mondom meg a címet. A használati utasítás azért van, hogy olvasd el. Ne haragudj, ha egy kicsit keményen írtam, de sok hiba a figyelmetlenség miatt keletkezik, amivel a gyártó nem számolhat, és rengeteg pénz a javítása minden műszaki cikknél. Ha leégeted a mosógéped szivattyúját, 20-30 ezer forintodba is kerülhet, attól függően, hogy milyen géped van. Egy kis odafigyeléssel ez megúszható.
"Ha leégeted a mosógéped szivattyúját, 20-30 ezer forintodba is kerülhet..."
Na...ez a disznóság, hogy a néhány ezer forintos szivattyú cseréje ennyibe kerül...!
Fagor mosógép.
Meg lehet kövezni de nem emlékszem hogy a leírásban olvastam volna a szűrő tisztításáról.
Alól van egy kis "dugó" amit ki lehet csavarozni oda gyúlik a kosz.Ma egy 5-Ft volt benne.
De hogy ezenkívül mást is tisztítani kéne nem tudok róla.
10:49-es!
Nem azt mondtam, hogy ennyibe kerül, hanem ennyibe kerülHET. Van egy kis különbség. Ha meg hanyag valaki, akkor fizessen.
A használati utasítás azért van, hogy olvasd el. Nem véletlenül találták ki. Csodálkozol, ha elromlik a géped?
Egy gépet gondozni is kell, nem csak használni. Ebben az esetben a szűrőt kell kitakarítani, és ha baj van, nem két hétig úgy használni, hanem a hiba kijavításáig nem használni. Egy szivattyú leégetéséből lehet akár lakástűz is.
"Ha meg hanyag valaki, akkor fizessen."
A büntetés kiszabása nem a mosógépszerelő kompetenciája.
Mindenesetre felháborító amit egyes "mesterek" művelnek! Szomszédomnál -hasonló helyzetben- 14000 forintért akart a szerelő úr lúgszivattyút cserélni. Mikor felvilágosítottam, hogy a leégett motor bolti ára bruttó 4300 Ft., nekem akart jönni, hogy ne rontsam az üzletét.
Ennyit a hazai vállalkozók korrektségéről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!