Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Mi a helyzet akkor ha nincs gáz?

Mi a helyzet akkor ha nincs gáz?

Figyelt kérdés
Párommal szeretnénk beépíthető sütőt és főzőlapot a konyhaszekrénybe. Olyan sok mindenki mondja azt hogy nagyon nincs megelégedve a villanyos főzőlappal, hogy én már teljesen elbizonytalanodtam, pláne úgy hogy igazából nekem sem volt igazán szimpatikus több szempontból. Nem tudom mit tegyünk most. Gáz nincs nekünk bekötve, aztán most csak azért beköttetni hogy gázos főzőlap legyen, elég húzós lenne anyagilag, meg ráadásul fűteni nem is akarnánk vele. Esetleg megtudná nekünk valaki mondani mennyibe kerülne gázt bekötni? Csonk bent van az udvarba ki is van fizetve csak be kéne kötni a házba. Szerintetek ez mennyibe lenne?
2011. jan. 6. 15:45
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem sincs gáz, és nem is lehetett bekötni. Nincs bajom az elektromos főzőlappal.
2011. jan. 6. 15:56
 2/4 perettyó ***** válasza:
igaz én nem fözök de muter meg van elégedve a kerámialapos elektromos fözölappal meg sütövel és ma már nem is fogyasztanak annyit
2011. jan. 7. 00:04
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem sincs bekötve a gáz.Palackot használok, bár nekem különálló tűzhelyem van.Nem tudom ez megoldható-e beépített gépeknél.Nézz utána.
2011. jan. 7. 19:36
 4/4 perettyó ***** válasza:
megoldható csak asszem hogy sütönek kell villanyról menni de fözölap megoldható
2011. jan. 7. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!