Másnak is kiesett már a mosógép forgató lapátja?
Nem hiszitek el, ez a youtube óriási:D Sok mindent tanultam már onnan. Tanultam angolul, és mielőtt vásárolnék valamit, rákeresek youtube-on, hátha használat közben valaki felrakta.:D És most is a segítségemre volt!:D Angol nyelvterületen lakom, kikerestem, hogy hogy van az, hogy mosógép dob angolul, kikerestem, hogy hívják a lapátját, és lám, lehet venni hozzá újat és a youtube-on azt is megtaláltam, hogy kell kicserélni...fantasztikus találmány ez az internet!:D Ha mázlim van, valóban megúszom 5 ezer forint körül, mert pont a nekem való lapátra leltem először. IGen, ezért is választottam Indesitet, mert hallottam, hogy olcsó hozzá az alkatrész és ami a legfontosabb, van! Szóval ha sikerül kicserélnem, lehet megtartom szegénykét, de lehet tartalékba veszek még egy-két lapátot:D Ha valakit érdekel ez a videó, nézzétek meg:
Pontosan ezért szidom a gyereket !
Mindenféle sz@r oldalakon fent van,de egy ilyen például eszébe nem jutna,pedig adja magát.
Mindig mondom neki---Tanulj meg "kérdezni" !!!
Gyerekek:D
Az enyém még csak 5 hónapos:D Még elég jól bírok vele:P Még nem szegte kedvemet a kistesó bevállalásában:D
Most 100%-ra csekkoltam mindent, és símán 5 ezer alatt megúszom az ügyet. 3 darabot rendelek eleve, mert a másik kettő is lötyög. Az uram ilyen, hogyismondják bilinccsel rögzítette ideiglenesen, de nem merek így mosni vele. Egyébként a videón elmondja, hogy azért kivehetősek ezek az elemek, mert ha becsúszik valami a dob mögé, akkor így ki tudod venni. Jó tudni. Én mondjuk jobban örülnék neki, ha egybe lenne kiöntve a forma a dobbal, és nem szétszedhetós lenne. Nem sok esély van arra, hogy azokon a pici lyukakon betévedjen egy zokni:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!