Normális, ha kihúzom a konnektorból az elektromos készüléket, és szikrázik a konnektor?
Mint az egyetlen NEM villanyszerelő: kisgyerekként megfigyeltem, hogy a villamosvezető bácsi a szakaszhatároknál -amikor"kihúzza a villamost a hálózatból"- hogy az áramszedő ne szikrázzon, visszahúzza a kart.
Nem kéne neked is kikapcsolni, mielőtt kihúzod?(a kapcsoló arra van)
Köszönöm a válaszokat, rendesek vagytok!!!
Ki szoktam kapcsolni a gépeket, mielőtt kihúzom, csak nem várok vele, hanem kapcsolás után húzom is ki, lehet, ez a gond. Megnézetem inkább biztonság kedvéért szerelővel.
Kedves kérdező
3 villanyszerelő is állította, hogy ez teljesen normális dolog. Én lennék a negyedik: teljesen normális. Nézd meg, ha lecsapod az automatát, az is szikrázik. Most akkor kihívsz egy ötödik villanyszerelőt is aki meg is nézi. Min. 3000.- ért. Ha egyszer te a választól függetlenül villanyszerelőt akarsz látni hallani, akkor minek kérdezel? Ezen a fórumon minden kérdésre jut öt igen válasz, és öt nem válasz. Főleg gyógyítás, és villanyszerelés ügyben. Ahhoz mindenki ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!