SOS! Másnak is csinál ilyet a hűtője?
Figyelt kérdés
Van egy Samsung side by side-om. Valamelyik nap arra lettem figyelmes, hogy fura hangokat ad a fagyasztó felől. Kinyitottam az ajtót és tisztán hallottam, hogy mintha csöpögne benne valami víz és úgy sistereg, mint amikor a főzőlapra kiöntök vmit. Mitől lehet ez?2010. nov. 24. 22:29
1/5 anonim válasza:
Nekem szokott bömbölő hangot adni, ha rég volt leolvasztva. Meg recsegni is.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a gyorsválaszt, de ezzel nem vagyok előrrébb. Biztos hogy nem a leolvasztás miatt, mert no frostos a masina.
2010. nov. 24. 22:47
3/5 bp1985 válasza:
A no frostos-t is néha ki kell kapcsolni,, mivel ugyanúgy az is be tud jegesedni. Igaz, h nem annyira, mint egy régi, de be tud. Nekünk is nemrég ez volt. Azt hittük, h vége, de nem, lekapcsoltuk, kipucoltuk, azt a kevés jeget leszedtük, és azóta jó.
4/5 anonim válasza:
A hűtőgépek a keletkezett kondenzt levezetik a motorra, a tetején van egy tálca amit a motor hője melegít és ezzel párologtatja el.
Ha nagyon jeges már a masinád vagy sokat volt nyitogatva, esetleg a helyiség nagyon meleg ahol van, emiatt jár tőbbet a motor és melegszik jobban, akkor a lecsöpögő kondenz valóban hangjelenség kíséretében válik gőzzé.
5/5 anonim válasza:
Ezt okozhatja a gáz cseppfolyósoási szakaszánál is a gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!