Hihetetlen, de nem gyártanak már darálót?
A múltkor süti előkészítése közben kipurcant a kb. 20 éves darálónk, amivel diót, mákot, cukrot daráltunk. Elkezdtem keresni a boltokban. Először a Médiába mentem be, úgy voltam vele, hogy ott biztos lesz, csak jó drágán. Hát nem volt! Menetem tovább a magyar termékeket forgalmazó villamossági üzletbe: ott sem volt! Nem gyártják már! Mindenki azt mondta, hogy vegyek kávédarálót, az ledarálja!
Valóban így van? Jó a kávédaráló a kis szemű élelmiszerekhez is, mint a cukor, mák...?
Húsdarálót láttam a múltkor valamelyik katalógusban. Szerintem nézz ki a piacra, piaci napokon! A "nonfood" részen érdemes körülnézni.
A MM-ban csak jórészt elektromos cuccok vannak, ott ne keresd!
Nekem nem húsdaráló kell! És nem is tekerős! Az van, de ki a fene akarja tekergetni, amikor fél perc alatt le lehet elektromossal darálni...
Azért köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!