Samsung. Dél-Koreában csinálják. A családban 2 darab is van, elromlott acer, hp és dell laptopok után határoztuk el, hogy radikálisan változtatunk. Na kb olyankor jelent meg a Samsung márka a laptop piacon és azóta őszintén mondom, hogy semmi gond nem volt egyikkel sem! Letisztul, komoly minőség és magas felszereltség. Igy jellemezném a QX510 és az RF510 laptopunkat! A család egyik legjobb vására volt idáig, mert a többi gépek még 1 évet sem birtak szerviz nélkül. Főleg én elleneztem, hogy ne vegyünk Samsungot, de nem bántuk meg. SŐT, ma is ilyet vennék!
2011. febr. 19. 19:39
2/16 A kérdező kommentje:
Akkor a Samsung telefont Kínában a laptopokat Kóreában csinálják? De ennek mi értelme?
2011. febr. 19. 19:56
3/16 anonim válasza:
A Samsung telefonokat nem Kinában csinálják, hanem Dél-Koreában, ahol van a cég központja. Minden telefon cimkéjén irja, hogy MADE IN KOREA BY SAMSUNG. És ennek igy is kell lennie, mert egy cég legminőségibb készüléke ott készül, ahol ténylegesen van az otthona!
Itt is egy kép, ahol jól látszik, hogy nem kinai gyártmány a Samsung!
2011. febr. 19. 19:59
4/16 A kérdező kommentje:
De a Samsung telómra az van írva és a töltőjére is, hogy Made In China...
2011. febr. 19. 20:05
5/16 anonim válasza:
Milyen modell? Mikor volt gyártva?? Megeshet, mert biztos ott is van telefon összeszerelő üzeme, de itt a notebook-okról beszélünk és a Samsung-nak csak Dél-Koreában van erre szakosodott gyártósora! És a kérdésre, hogy mi értelme, hogy a telefonokat csinálják kinában és koreában is az az, hogy a Samsung mára akkora vállalattá nőtte ki magát, hogy a hozzáférhetőség miatt mindenfelé üzemeket épit(egyenesen szüksége van rá, hogyha az igényt és kapacitást mérlegben akarja tartani)! Továbbá nem kell emlitenem, hogy kinában olcsóbb a munkaerő, ezért az olcsóbb telefonokat, amelyeket az ottani piacra szánnak, vagy mert olcsó készülékek, ezért a kisebb gyártási költségek miatt nagyobb profitot hoznak ki belőle, mintha otthon csinálnák! De a mai Samsung okostelefonokat mind Koreában csinálják és bevallom, ez a minőségükön is látszik, pozitiv értelemben!
2011. febr. 19. 20:12
6/16 anonim válasza:
A samsung laptopokat kínában gyártják!
Mindenfajta samsung készüléket kerülj, röhej, hogy a 100ezres Fujitsu-Siemens laptopomnak szebb képe van, mint a 150 ezres samsung tévémnek.
Akkor azt alvállalkozó gyártja. Pont, minthogy az Apple-t a Flextronics gyártja. De itthon mindkét notebook-unk Koreában gyártodott szerencsére! :D Amiért a TV-dnél szebb a laptopod, az nem azt jelenti, hogy a Samsung laptop rossz lenne. Majd mikor dolgoztál egy RF510-esen és érzed a fém adta minőséget, akkor majd jöhetsz és verheted a nyálad! Ez annyira laikusság, hogy ne vegyünk egy márkából laptopot, mert nekem nem olyan szép a TV-m! Én is pont ezt magyaráztam a családnak, hogy mindent csak Samsung-ot ne vegyünk és éppen én vagyok az, aki a legtöbbet csalódott pozitivan! Hagyjad már az előitéletedet, mert ezzel csak butaságod és tájékozatlanságod bizonyitod!
2011. febr. 19. 20:21
8/16 anonim válasza:
Utálom a fémes cuccokat, műanyagpárti vagyok.
Am, megnéztem a FS laptopomat, hogy hol gyártották.
Ez tényleg nem valami gagyi kínai, MADE IN GERMANY!!!
2011. febr. 19. 20:29
9/16 anonim válasza:
Amúgy a gépeden a Samsung logo alatt kinai irás van, gyanitom az a kinai piacra van szánva! Te sem várnád el, hogy a Samsung TV-d Szlovákiából hozzál, mikor ott a gyár Jászfényszarun! Amúgy nem hiszem, hogy a laptopodnak szebb képe volna, esetleg jobb a kontrsztja! Viszont a TV képét a csatornák is befolyásolhatják. Rengeteg panasz jön a LED TV-kre is, hiszen azon nem mennek jól a ups és egyéb szolgáltatások. Mai napig az LCD, LED tv terén a Samu a legelismertebb, és ezt nálad jobb szemű, tapasztaltabb gyártó független emberék döntötték el!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!