Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Létezik olyan laptop amit nem...

Egyszerű huszonéves kérdése:

Létezik olyan laptop amit nem Kínában gyártanak?

Figyelt kérdés

Lehet kanadai, japáni, svájci mind1 csak ne kínai...

És mi a márkája milyen boltban lehet rendelni lehetőleg ne túl sok plussz költséggel?

2011. febr. 19. 19:35
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Samsung. Dél-Koreában csinálják. A családban 2 darab is van, elromlott acer, hp és dell laptopok után határoztuk el, hogy radikálisan változtatunk. Na kb olyankor jelent meg a Samsung márka a laptop piacon és azóta őszintén mondom, hogy semmi gond nem volt egyikkel sem! Letisztul, komoly minőség és magas felszereltség. Igy jellemezném a QX510 és az RF510 laptopunkat! A család egyik legjobb vására volt idáig, mert a többi gépek még 1 évet sem birtak szerviz nélkül. Főleg én elleneztem, hogy ne vegyünk Samsungot, de nem bántuk meg. SŐT, ma is ilyet vennék!
2011. febr. 19. 19:39
 2/16 A kérdező kommentje:
Akkor a Samsung telefont Kínában a laptopokat Kóreában csinálják? De ennek mi értelme?
2011. febr. 19. 19:56
 3/16 anonim ***** válasza:

A Samsung telefonokat nem Kinában csinálják, hanem Dél-Koreában, ahol van a cég központja. Minden telefon cimkéjén irja, hogy MADE IN KOREA BY SAMSUNG. És ennek igy is kell lennie, mert egy cég legminőségibb készüléke ott készül, ahol ténylegesen van az otthona!

[link]

Itt is egy kép, ahol jól látszik, hogy nem kinai gyártmány a Samsung!

2011. febr. 19. 19:59
 4/16 A kérdező kommentje:
De a Samsung telómra az van írva és a töltőjére is, hogy Made In China...
2011. febr. 19. 20:05
 5/16 anonim ***** válasza:
Milyen modell? Mikor volt gyártva?? Megeshet, mert biztos ott is van telefon összeszerelő üzeme, de itt a notebook-okról beszélünk és a Samsung-nak csak Dél-Koreában van erre szakosodott gyártósora! És a kérdésre, hogy mi értelme, hogy a telefonokat csinálják kinában és koreában is az az, hogy a Samsung mára akkora vállalattá nőtte ki magát, hogy a hozzáférhetőség miatt mindenfelé üzemeket épit(egyenesen szüksége van rá, hogyha az igényt és kapacitást mérlegben akarja tartani)! Továbbá nem kell emlitenem, hogy kinában olcsóbb a munkaerő, ezért az olcsóbb telefonokat, amelyeket az ottani piacra szánnak, vagy mert olcsó készülékek, ezért a kisebb gyártási költségek miatt nagyobb profitot hoznak ki belőle, mintha otthon csinálnák! De a mai Samsung okostelefonokat mind Koreában csinálják és bevallom, ez a minőségükön is látszik, pozitiv értelemben!
2011. febr. 19. 20:12
 6/16 anonim ***** válasza:

A samsung laptopokat kínában gyártják!

Mindenfajta samsung készüléket kerülj, röhej, hogy a 100ezres Fujitsu-Siemens laptopomnak szebb képe van, mint a 150 ezres samsung tévémnek.

[link]

2011. febr. 19. 20:15
 7/16 anonim ***** válasza:
Akkor azt alvállalkozó gyártja. Pont, minthogy az Apple-t a Flextronics gyártja. De itthon mindkét notebook-unk Koreában gyártodott szerencsére! :D Amiért a TV-dnél szebb a laptopod, az nem azt jelenti, hogy a Samsung laptop rossz lenne. Majd mikor dolgoztál egy RF510-esen és érzed a fém adta minőséget, akkor majd jöhetsz és verheted a nyálad! Ez annyira laikusság, hogy ne vegyünk egy márkából laptopot, mert nekem nem olyan szép a TV-m! Én is pont ezt magyaráztam a családnak, hogy mindent csak Samsung-ot ne vegyünk és éppen én vagyok az, aki a legtöbbet csalódott pozitivan! Hagyjad már az előitéletedet, mert ezzel csak butaságod és tájékozatlanságod bizonyitod!
2011. febr. 19. 20:21
 8/16 anonim ***** válasza:

Utálom a fémes cuccokat, műanyagpárti vagyok.

Am, megnéztem a FS laptopomat, hogy hol gyártották.

Ez tényleg nem valami gagyi kínai, MADE IN GERMANY!!!

2011. febr. 19. 20:29
 9/16 anonim ***** válasza:
Amúgy a gépeden a Samsung logo alatt kinai irás van, gyanitom az a kinai piacra van szánva! Te sem várnád el, hogy a Samsung TV-d Szlovákiából hozzál, mikor ott a gyár Jászfényszarun! Amúgy nem hiszem, hogy a laptopodnak szebb képe volna, esetleg jobb a kontrsztja! Viszont a TV képét a csatornák is befolyásolhatják. Rengeteg panasz jön a LED TV-kre is, hiszen azon nem mennek jól a ups és egyéb szolgáltatások. Mai napig az LCD, LED tv terén a Samu a legelismertebb, és ezt nálad jobb szemű, tapasztaltabb gyártó független emberék döntötték el!
2011. febr. 19. 20:32
 10/16 anonim ***** válasza:
Nem gépeden, hanem képeden! :D
2011. febr. 19. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!