Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Használt klímát érdemes e...

Használt klímát érdemes e venni menyire megbízhatóak nem e romlanak el hamar van egy dupla kompresszoros 2.6kw Fischer klíma két kisebb szobában szeretném tenni oda szerintem jó lenne csak félek nem e romlik el fél év után?

Figyelt kérdés
Valaki rákot már be használt klímát? Tapasztalatok?

jan. 21. 18:26
 1/4 A kérdező kommentje:
Valaki Rakott már be használt klímát? Milyen? Meddig bírja?
jan. 21. 19:25
 2/4 anonim ***** válasza:
Benn a pakliban.Én inkább mindenből újat veszek(Ha van rá pénzem , kivétel az autó)Vagy nem veszek semmit.
jan. 21. 20:24
 3/4 anonim válasza:
100%

Függetlenül attól, hogy jó vagy rossz a klíma amit kinéztél, szerintem a legtöbbet az számít ebben a folyamatban, hogy a használt klímát ki szerelte le, hogyan és milyen körülmények között volt tárolva amíg hozzá kerül(t).

Az építőiparban sajnos sok a "varázsló". Ha még esetleg nincs leszerelve én úgy alkudnék meg rá, hogy az én emberem megy oda levenni és ő is szállítja el. Akkor akár még ki is lehet próbálni a nagy szerelési munka előtt és akkor akár ki is derülhet, ha van vmi nagyobb baja.

Minden más az lutri és nehéz okosnak lenni.

Sok szerencsét.

jan. 21. 20:52
 4/4 anonim ***** válasza:
82%

#3 Inkább az számít, hogy mennyit volt használva. Nálam egy használt klíma dolgozik már lassan 8 éve, és nem csak nyáron hanem télen is. Egyáltalán nem szakszerűen lett leszerelve, mivel az eredeti helyén csak el lett vágva a csöve, semmi gázlefejtés és hasonlók. Viszont ott 2x volt bekapcsolna. Parás családé volt, és féltek, hogy megfázik a gyerek, mikrótól is fostak. festés alkalmával ingyen ellehetett hozni

Leszerelést nem én csináltam hanem egy festő rokonom, aki utána hónapokig a légópincéjében tárolta. Persze nálam klímás nézte át és rakta fel, és működik.

jan. 22. 21:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!