Történhet bármi baj?

Figyelt kérdés
Már konkrétan szétrobbanok az idegtől.tegnap tisztítottam a villanysütőt ma reggel pedig bekapcsoltam és kicsit hagytam had menjen.délben elutaztam,férjem pedig csak reggel fog hazaérni,de természetesen nekem most estére villant be,hogy most kikapcsoltam vagy nem és pánik lett rajtam úrrá 😔 2022 decemberi bekötésű szóval még nem öreg.Mindig ellene voltam,hogy adjunk bárkinek is kulcsot,de most már tuti fogok adni... szerintem ma nem alszom.
tegnap 21:57
 1/5 anonim ***** válasza:
Van benne hőkioldó, lekapcsolja magát mielőtt felgyújtaná a házat.
tegnap 22:05
 2/5 anonim ***** válasza:
Ilyen veszélyes helyzetben azért illene valakinek hazamennie ránézni. Nem mellesleg ha tűz nem is lesz, a villanyszámla jól meg fog ugrani.
tegnap 22:17
 3/5 Szervizmérnök úr ***** válasza:
48%

"Mindig ellene voltam,hogy adjunk bárkinek is kulcsot,de most már tuti fogok adni..."

Pár kis kamera is már megnyugtató tud lenni, telefonnal bármikor haza tudsz nézni.

tegnap 22:36
 4/5 A kérdező kommentje:

Mivel beugrott,hogy kinyitottam a sütő ajtót szellőztetni és vissza raktam a tepsziket is így szerintem próbálok kicsit megnyugodni+férjem jelezte,hogy az áram lekapcsolja vagy valami ilyet magyarázott ha netán bármi ilyen történne.Eddig minden indulás előtt ellenőriztem ma nem és valószínűleg ez miatt tört rám ez a feszültség.

A kamera jó ötlet,köszi!

De igazán akkor leszek nyugodt ha a férjem kora reggel hazaér...

tegnap 22:46
 5/5 anonim ***** válasza:
Ne kulcsot adj, hanem valami okos relét kell felrakni amivel áramtalanítani lehet a készülékeket távolról is.
tegnap 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!