Történhet bármi baj?

Figyelt kérdés
Már konkrétan szétrobbanok az idegtől.tegnap tisztítottam a villanysütőt ma reggel pedig bekapcsoltam és kicsit hagytam had menjen.délben elutaztam,férjem pedig csak reggel fog hazaérni,de természetesen nekem most estére villant be,hogy most kikapcsoltam vagy nem és pánik lett rajtam úrrá 😔 2022 decemberi bekötésű szóval még nem öreg.Mindig ellene voltam,hogy adjunk bárkinek is kulcsot,de most már tuti fogok adni... szerintem ma nem alszom.
jan. 17. 21:57
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Van benne hőkioldó, lekapcsolja magát mielőtt felgyújtaná a házat.
jan. 17. 22:05
 2/8 anonim ***** válasza:
Ilyen veszélyes helyzetben azért illene valakinek hazamennie ránézni. Nem mellesleg ha tűz nem is lesz, a villanyszámla jól meg fog ugrani.
jan. 17. 22:17
 3/8 Szervizmérnök úr ***** válasza:
37%

"Mindig ellene voltam,hogy adjunk bárkinek is kulcsot,de most már tuti fogok adni..."

Pár kis kamera is már megnyugtató tud lenni, telefonnal bármikor haza tudsz nézni.

jan. 17. 22:36
 4/8 A kérdező kommentje:

Mivel beugrott,hogy kinyitottam a sütő ajtót szellőztetni és vissza raktam a tepsziket is így szerintem próbálok kicsit megnyugodni+férjem jelezte,hogy az áram lekapcsolja vagy valami ilyet magyarázott ha netán bármi ilyen történne.Eddig minden indulás előtt ellenőriztem ma nem és valószínűleg ez miatt tört rám ez a feszültség.

A kamera jó ötlet,köszi!

De igazán akkor leszek nyugodt ha a férjem kora reggel hazaér...

jan. 17. 22:46
 5/8 anonim ***** válasza:
Ne kulcsot adj, hanem valami okos relét kell felrakni amivel áramtalanítani lehet a készülékeket távolról is.
jan. 17. 23:07
 6/8 Szirty ***** válasza:

Nem hiszem hogy különösképp megnyugtató lenne távolról kamerával nézni ahogy ég a lakás. :)

Mivel ilyenkor már sokat nem lehet tenni, csak nézni, meg telefonálgatni a lakáshoz közel lévőknek hogy csináljanak valamit mert baj van.

Maximum az a megnyugtató hogy még nem ég.

Egyébként ha nincsenek durva hibák a készülékben vagy a hálózatban és nem hagytál benne/rajta valamit akkor kicsi az esélye hogy tüzet okoz.

A villanyszámlát esetleg megtolja kissé.

jan. 18. 10:40
 7/8 Szervizmérnök úr ***** válasza:

6. Nem kívánatos eseményeknek van egy bizonyos százalékos esélye, rád bízom, hogy mennyi lehet, de jellemzően nem túl magas érték.

Ehhez képest az aggódás valószínűsége nagyobb lehet, főleg aki hajlamos ilyesmire, adódhatnak kétes helyzetek, feledékenység, bármi.

Nem azt mondom, hogy én az a típus lennék, de azért hosszabb távollét alatt mégis valami, hogy vissza tudsz nézni.

Számos kérdés előfordult itt is, valaki a hajsütővas, elektromos tűzhely vagy bármi miatt aggódott, jött ide rettegni.

Ehhez képest azért mégis jobb érzés hazakukkolni, hogy mi van, csőtörés, akármi.

jan. 18. 11:18
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy írtatok! természetesen ki volt kapcsolva,de ebből tanultam! mellesleg úgy szoktam eljönni otthonról ha hosszabb a távolmaradás,hogy indulás előtt lefotózok mindent.tető ablakaink vannak és azt is fotózom.Szomszédom kinevetett,hogy ennyire alapos vagyok (szintén tetőtéri ablak) ,két napig nyitva volt nekik és cseppet beáztak akkor szerencséjük volt a rosszban is,hogy nem vihar volt mert az erős szél elég csunyán kitudja vágni az ablakot.Ezzel csak azt szerettem volna írni,hogy sokan vagyunk akik túlzottan rá tudnak erre parázni de sajnos borzasztóan hamar meg van a baj 😔 Nem hibáztam de a sok idegeségtől megkímélhettem volna magam tegnap.
jan. 18. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!