Mikrót használhatom hosszabbítón keresztül vagy nem javasolt és nem szabadna ?
Miért ne használhatnád.
A hosszabítóra meg rá van írva , hogy hány watt-tal(vagy Amper-rel terhelhető)Na azt nem szabad túllépni.
Ha nem ér el a kábelje a konnektorig akkor mást úgyse tudsz csinálni.
Én is olvastam , de le....om.Nálunk a mikro a hűtő a mosogép a ruhaszárító is hosszabítóval üzemel.
Sok gyártó már csak a felelősség kizárása miatt is beleírja a gépkönyvbe, hogy tilos és kész, ezzel részükről le van tudva.
Ugyanis vannak laikusok, akik nem elég körültekintőek, alulméreteznek, illetve selejt gyártmányt használnak.
De egy kis odafigyeléssel vannak azért lehetőségek, sok esetben kénytelen is az ember.
"...azt olvastam,hogy nem szabad"
Ahogy írták fentebb megfelelő hosszabbító nem probléma.
De manapság olyan ultrabrutálisan silány vackokat lehet kapni, hogy szinte használhatatlan.
De ha nem azt írják oda az átlag embernek hogy nem javasolt vagy nem szabad, hanem azt hogy minimum 1.5mm2-es rézvezetékkel szerelt legyen ami tud 10A áramot, azt meg nem értik. Mi az hogy 10A? Meg honnan tudja hogy réz?
A hosszabbító adataiból sem tudhatja sokszor, mert a sajtpapíron meg úgy hazudnak mint a vízfolyás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!