Beragadt a hosszabbito piros kapcsoloja, hasznalhato meg?!
Figyelt kérdés
A hosszabbito kapcsoloja nem billen at kikapcsolas statuszba manualisan, 'visszabillen'. Az aramot felveszi. Ez igy meg hasznalhato vagy azonnal vasaroljak egy masikat?ma 08:10
1/4 anonim válasza:
Használható. Nekem is van ilyen, nem jó a kapcsolója. Nem hinném, hogy befolyásolná a többi részét, ha van áram a dugaljakban. Max, nem tudod lekapcsolni. De ha aggaszt akkor dobd ki inkább.
2/4 Szervizmérnök úr válasza:
Összehegesztődött az érintkező, amitől működhet éppen.
Ha nem érintkezne rendesen, illetve elválna, akkor sercegést, szikrázást tapasztalhatsz.
Szigorúan véve nem lenne szabad használni, de ezt pontosan nem lehet megjósolni, mi sül ki belőle.
3/4 anonim válasza:
Nálam is van ilyen. Eredeti helyéről cserélve lett. Nem dobtam ki, de tudom hogy hibás, felügyelet nélkül nincs használva. Nem biztos, hogy lenne bármi baja is, de nem 3000ft-ot ér a ház, ezért vettem másikat.
4/4 anonim válasza:
Szétesett, széttört a kapcsoló műanyag része, az érintkezők meg összeragadtak. Ahogy a mérnök is mondja nem lehet tudni meddig működik így. Ha nem teljesen jó az érintkezés akkor hamar ki fog melegedni.
Én azt szoktam csinálni hogy kiveszem a kapcsolót és a vezetékeket összekötöm megfelelő módon (wagoval például) és így lesz egy még használható, de nem kapcsolós hosszabbító.
Ha nem értesz hozzá, akkor inkább vegyél újat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!