Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Átfolyós vízmelegítő bellobanj...

Átfolyós vízmelegítő bellobanjon mekkora teljesítményű perlátort kell vennem ?

Figyelt kérdés
Most 4L/perc...De nincs meleg víz,annyira gátat szab a víznyomásnak....Nem lobban be...Az előzőnél működött, de az nem tudom már milyen volt. Oké , hogy egy mosdóról van szó, de na...Néha kéne mekeg víz

jan. 16. 23:32
 1/4 Szervizmérnök úr ***** válasza:
58%

Nem azon múlik, a szokványos perlátorokkal mindenkinek működik szerintem.

Nyilván nem írsz típust te sem, de az öreg FÉG vízmelegítőben ilyenkor membránt kell cserélni például.

Ha más típus, akkor is valami javítás, vízkőmentesítés stb., meg kell keresni az okot, nem tüneti kezeléssel kínlódni.

jan. 17. 00:40
 2/4 A kérdező kommentje:
Az előző is víztakarékos perlátor, nem az eredeti, de valószínűleg több vizet engedett át, ott belobbant. Ha most visszarakom, oda az előzőt, azzal működik is. Ezzel az újal nem
jan. 17. 00:51
 3/4 Szervizmérnök úr ***** válasza:
42%

Fojtó perlátor nem ér, szokványos típusokra utaltam.

Noha attól még lehetne más probléma is, de ezt már így távolról nehezebb eldönteni.

jan. 17. 00:58
 4/4 Szervizmérnök úr ***** válasza:
...mellesleg egyszerűbb lent a sarokszelep zárásával korlátozni a hideg vizet külön, amennyiben zavaróan erős a vízsugár. Igaz, hogy idővel beállhat a vízkő a sarokszelepbe, de az is megoldható.
jan. 17. 01:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!