Ruhaborotvát, de milyet?
Sziasztok!
Elektromos ruhaborotvát használtok? Media Marktba tervezek menni, és nem vagyok nagy kütyüzseni, de tényleg szükségem lenne valami hatásos, bolyh-eltávolítóra. Több pulcsim is van, ami kibolybosodott, és olyan jó videókat láttam, amik tényleg leszedik a bolyhokat.
Használ valamelyikőtök esetleg Sencor márkát vagy valami olcsóbb fajtát?
Vagy ez az elektromos borotva olyan dolog, ahol megéri inkább kifizetni több pénzt, mert minőségibb dolgot kapsz a pénzedért?
(Ha nem fontos/nem nagy a különbség, inkább olcsóbb, no name termékeket szoktam venni, ha ugyanazt tudja, mint a márkás társa. Igaz ez bármilyen elektronikus dologra, vagy háztartásbeli dologra. )
Ha a márkás lényegesen jobb, akkor nyilván beinvesztálnék egy drágább darabba, csak tegye a dolgát szépen.
Szóval, bárki, aki használ / használt ilyet, írjon nyugodtan! Bármilyen véleményt szívesen várok :)
Felesleges túldramatizálni... Sima jó élű borotvával végigmész a szöszön.
Sose vágtam meg magam borotvával sem. Tudni kell megfelelően használni.
Pedig aztán én csapatom a gyors borotválkozást is, amin pl tesóm lesokkolt és csodálkozott, hogy hibátlanul lekaptam a lábamat pár perc alatt, amíg ő fogat mosott mellettem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!