Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Ruhaborotvát, de milyet?

Ruhaborotvát, de milyet?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Elektromos ruhaborotvát használtok? Media Marktba tervezek menni, és nem vagyok nagy kütyüzseni, de tényleg szükségem lenne valami hatásos, bolyh-eltávolítóra. Több pulcsim is van, ami kibolybosodott, és olyan jó videókat láttam, amik tényleg leszedik a bolyhokat.

Használ valamelyikőtök esetleg Sencor márkát vagy valami olcsóbb fajtát?

Vagy ez az elektromos borotva olyan dolog, ahol megéri inkább kifizetni több pénzt, mert minőségibb dolgot kapsz a pénzedért?

(Ha nem fontos/nem nagy a különbség, inkább olcsóbb, no name termékeket szoktam venni, ha ugyanazt tudja, mint a márkás társa. Igaz ez bármilyen elektronikus dologra, vagy háztartásbeli dologra. )

Ha a márkás lényegesen jobb, akkor nyilván beinvesztálnék egy drágább darabba, csak tegye a dolgát szépen.

Szóval, bárki, aki használ / használt ilyet, írjon nyugodtan! Bármilyen véleményt szívesen várok :)

tegnap 18:23
 1/2 anonim ***** válasza:
20%

Felesleges túldramatizálni... Sima jó élű borotvával végigmész a szöszön.

Sose vágtam meg magam borotvával sem. Tudni kell megfelelően használni.

Pedig aztán én csapatom a gyors borotválkozást is, amin pl tesóm lesokkolt és csodálkozott, hogy hibátlanul lekaptam a lábamat pár perc alatt, amíg ő fogat mosott mellettem.

tegnap 18:50
 2/2 anonim ***** válasza:
49%
Közönséges eldobható borotvát használok.
tegnap 19:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!