Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Vettem egy új Gorenje mikrót...

Vettem egy új Gorenje mikrót kb. 3 hete. Ha huzamosabb ideig használom, pl. 5 percig, miután befejezi a melegítést, kikapcsol pár percre. Az idő a kijelzőn nullázódik. Pár perc után ismét működik. Mi lehet a baja? Vagy én csinálhatok valamit rosszul?

Figyelt kérdés

jan. 9. 20:44
1 2
 11/15 Szirty ***** válasza:

"Látom nagyon a szívedre vetted itt a dolgokat"

A legkevésbé sem. Ezt le is írtam. "Nem baj. Nem haragszom"

"Dehogy érdeklődtél"

Az érdeklődés megvolt, csak töröltetted a neked nem tetsző válaszokat. vagy valaki töröltette.

"csak össze hordtál egy csomó butaságot"

Úgy látom az is törölve lett. Én leírtam hogy szerintem is túlmelegszik, ahogy arra mások is adtak tippet.

Említettem a hővédelmet (klixont) és annak működését. Leírtam hogy ha ez a gond akkor a készülék hibás.

Ha szerinted ez egy csomó hülyeség/butaság, hát legyen. Semmi baj. Hagyd figyelmen kívül, és menj tovább.

Keress olyan választ ami jobban megfelel neked.

jan. 10. 16:51
 12/15 A kérdező kommentje:
11# Én biztos nem töröltettem semmit, szerintem ilyet nem is lehet. Egyszer csak eltűntek a válaszok. Amiket írtál meg nem is láttam.
jan. 10. 17:23
 13/15 Szirty ***** válasza:

"szerintem ilyet nem is lehet"

Biztosan "nem tudod", de ott a sárga gomb gomb minden válasz alatt.

Ha megnyomod és a moderátor úgy ítéli meg, törli a választ mindenféle indoklás nélkül. Akár van a válasz témáját illető szakmai ismerete, akár nincs.

jan. 10. 17:50
 14/15 anonim ***** válasza:
Sebaj.@
jan. 10. 18:11
 15/15 A kérdező kommentje:
Okk
jan. 10. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!