Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Fura hangot ad ki a biztosíték...

Fura hangot ad ki a biztosíték doboz. Mi lehet a baj? Segítség 🥺

Figyelt kérdés
Üdv mindenkinek aki idetalált. Tudom, jelentékleten apróságnak tűnhet, de én besz@ri vagyok, ráadásul nem is vagyok jóban az elektronikai eszközökkel mert hülye is vagyok. Szóval a sztori: Tegnap bekapcsoltam este minden létező dolgot egyszerre, na nem azért mert ehez volt kedvem hanem mert idő hiányában szenvedek. Ment a tv, mosógép, mikró, elektromos sütő, villanyok égtek mert miért is ne. És úgy ahogy volt egyszer csak sötétségben találtam magamat, nos össze szedtem a bátorságom, és a haveromat, seprűt és együtt vissza kapcsolatuk azt a kapcsolót ami viccesnek találta az ugrálást, probléma megoldva,gondoltam. Aztán ma reggel viszont kb semmi sem ment, a tv-n és a villanyon kívül. Bedugtam a hajvasalót mert hát ha a házat tegnap nem sikerült leégetnem akkor a hajamat még csak csak, és itt jött az újabb fura dolog. Elkezdett ilyen fura sistergős hangot kiadni a biztosíték doboz. Gyorsan ki is húztam a hajvasalót, és abba is hagyta ez a kis szemtelen doboz. Miután eleget kerteltem, jöjjön a kérdés. Mi a baj? Ki jön egyáltalán ilyenkor valaki ezt megnézni vagy szilveszterre úgy fog égni a lepukkant kis panel lakás mint az adventi gyertya? És ha ki jön valaki, kb mennyibe kerül? Na mert ugye, pénzem sincs hát miből lenne, csak 16 órákat dolgozok egy nap. Köszönöm a segítséget, már ha valaki elolvassa.

dec. 29. 10:57
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha nem értesz hozzá, és még általában is hülye vagy, akkor nem mindegy, hogy a szelebongári dobrozor tört el, vagy a merinói pótzenger süketel? Szakember kell ide, az meg úgy hatodikáig sajnos most nem lesz egyszerű. Hogy mennyit kér, az meg teljesen változó, ráadásul előre, ha mondana valamit, az úgyis csak "az attól függ" lenne.
dec. 29. 11:02
 2/5 Szervizmérnök úr ***** válasza:
76%

Meglazult valahol egy kötés / érintkezés, sötétben akár még látható is lehet a szikrázás helye.

Meg kellene oldani, mert így további károsodás lehetséges.

Nem azt mondom, hogy feltétlenül kigyullad, ezek lángmentes alkatrészek, de nem biztonságos így.

dec. 29. 11:05
 3/5 anonim ***** válasza:
60%
Azonnal kapcsold le és hívj ki egy villanyszerelőt! Nálam égett már kismegszakító, ez nem játék, nagyon veszélyes! Pont a túlterhelésnél jelentkezik a probléma, mivel nem megfelelő a csatlakozás, van benne némi ellenállás, ami a nagy terheléstől felforrósodik és már kész is a baj.
dec. 29. 11:14
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem mindegy kedves egyeske, mert most megnézem googlen amit írtál és már nem leszek hülye bleee. De amúgy köszönöm a válaszokat, fel hívok valakit ő csak okosabb mint én. Csak ha mond egy összeget akkor nem akarok olyan lenni mint az a régi reklám a telefonba "mennyi??" Így gondoltam inkább előbb érdeklődöm.
dec. 29. 11:38
 5/5 Szirty ***** válasza:
73%

"sötétben akár még látható is lehet a szikrázás helye"

Világosban meg a füst forrása :)

dec. 29. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!