Whirpool mosógép búrkolat rozsdásodásával mit lehet kezdeni?
lehet kapni hozzá lemezt
Az ajtóról le kell venni a lemezt és az újat rá... és 4-5 évig megint bírja
Szerintem direkt csínálják olyan anyagból hogy el kezdjen rohadni, mert sokan ilyenkor kidobjáka bépet és vezsnek másikat, mikor utoljára vettema whirpoool mosópép ajtajára lemezt (2-3 éve) 8000 forint volt kb meg 30 perc .
Most már látom drágább...
De ha van némi müszaki érzéked akkor ki tudod cserélni otthon te magad is, és olyan mintha vettél volna egy új mosógépet:)
Mindegyik rohadni fog, ha áztatod. Olyan helyre kell elhelyezni, hogy ne locsold folyamatosan pl. zuhanyzás közben, ez a titka.
~8 éves a whirlpool gépünk, túlélt közben egy költözést, lakott velünk penészes putri lakásban a mostani előtt, de egyetlen morzsányi rozsda sincs rajta.
1/
Nem én vásároltam hanem tesómék nekünk vagyis nekem meg a szüleimnek.Én nem vettem volna whirpool mosógépet.
2/
Hát nasgyon drága jobban jövök ki ha leveszem az eredetieket és lefestem magam és bírja amíg bírja.
4/
Én nem áztatom viszont a fürdőszobán kívül nem tudom máshova tenni a gépet de a fürdőkádtól elég messzire van.Amúgy volt egy másik márkájú mosógépünk az fura mód 2.5 évesen sem rohadt szóval nem kell a hülye áztatós szöveg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!