Minden gyártó sz ar mosógépeket gyárt ma már?
Kipurcant a kb 5 éves felültöltős whirlpool mosogépünk.
Előtte is ugyaneza márkájű mosogép volt de az majdnem 20 évig bírta.
Nézegettem a mosogépeket milyet is vegyek.
És közben szöget ütött a fejembe hogy valószínüleg ma már mindegyik gyártó szart gyárt, (tervezett avulás) igy gyakorlatilag tök mindegy melyiket vezsem
Ezért megrendeltem megint egy whirlpool mosógépet.
Mivel nekünk a felültöltős mosogép ami praktikus igy ráadásul nem is nagy a választék.
Nektek is akik 10 éven belül vettetek mosógépet kipurcant már?
Hogy bírják nálatoka mosógépek?
Mert tényleg aza gyanum hogy mind szar ma már.
Nem lett megvizsgálva a hiba
Nyílván csapágyas mert üzem közben olyan hangja van mint egy betonkeverő
Fugázáskor ki is kapcsoltuk mert féltünk hogy szétesik.
Amugy én nem engedém a gyártóknak ezt hogy direkt szart gyártsanak hogy sürübben vegyünk újat.
Mindenhol ezta környezetvédelmet nyomják az arcunkba, közben meg mindenhol az ellenkezőjét tapasztalni
Szerintem nem elrugaszkodott elvárás hogy egy mosógép, hűtőgép és egyébb gépek bírjanak már ki 10-20 évet
Amugy utánaolvastam... Állítolag a mostani mosogépekben csapágyat sem lehet cserélni ugy mint a régiekben, mert a gyártók direkt müanyagba ragasztják be, igy megy a kukába, Remélhetőleg jövő héten megjön az új masina.
Ilyen világban élünk ugy látszik!
Nekünk egy pont 10 éves AEG felültöltősünk van.
Nemrég cseréltünk benne csapágyat (mert zajos volt) - bár nem csak pusztán a csapágyat, hanem a csapágyházat is, így néz ki egy kit:
a csere kicsit bonyodalmas, de házi barkács módszerekkel megoldható:
https://www.youtube.com/watch?v=nLyhWWFqPQU
https://www.youtube.com/watch?v=-MCg0C4FPfw
azóta rendesen működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!