Turmezei Rita kérdése:
Miért folyik ki az öblítő a mosógépem tartályából?
Figyelt kérdés
Felültöltős mosógépem van. Az öblítős tartályból alul kifolyik az öblítő, mikor beleöntöm. Már különböző pozicióba állítottam a fedelet, ennek ellnéredec. 7. 16:59
1/6 anonim válasza:
Biztos, hogy jó rekeszbe öntöd az öblítőt? Whirlpool-nál a középső az, nekem is ilyen gépem van, és nem folyik ki, hacsak nálad nem repedt el a mosószeradagló valahol .
3/6 anonim válasza:
Vagy esetleg elkoszolódott és nem záródik jól.
4/6 anonim válasza:
#1 Nem mindegyik Whirlpool ilyen.
Az enyémnek (szintén Whirlpool felültöltős) a fedelében van mindhárom rekesz, balról jobbra: Előmosás, főmosás, öblítő.
Érdemes lehet leszedni a rekeszt, és alaposan átmosni.
Illetve ügyelj arra, hogy a megfelelő rekeszbe töltöd az öblítőt, és nem töltöd túl.
Túltöltés esetén az összes ki fog folyni.
5/6 anonim válasza:
#4 Csak kíváncsiság képpen elárulnád, hogy ennek mi a típusszáma? Csak mert nekem nem ez az első ilyen márka, és az előzőben is a középső volt az öblítő.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!