Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Air Fryer-ről mi a véleményete...

Air Fryer-ről mi a véleményetek? Ha esetleg jó dolog, akkor egy átlagos család (4 fő) részére hány literest érdemes venni?

Figyelt kérdés

dec. 5. 17:05
 1/7 anonim ***** válasza:
80%
Ha van légkeveréses funkció a sütőn, akkor igazából felesleges, abban is pont ugyanolyan lesz. Ami az előnye, hogy mivel az air fryer jóval kisebb, így hamarabb fel is melegszik és az étel is gyorsabban elkészül benne. Viszont ez inkább 1 vagy 2 főnél érheti meg, 4-re már egyszerűbb a sütőben megcsinálni.
dec. 5. 17:46
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Azt szeretném még kérdezni, hogy az Air Fryer teljesen helyettesítheti az olajsütőt, vagy kell az is mellé?
dec. 6. 00:24
 3/7 anonim ***** válasza:
83%

Nem helyettesíti. Nem tud olajsütni. De tud mást. PL. a sültkrumpli, ha te hámozod és nem fagyasztott félig elősütött zacskóst használsz, akkor nem lesz ugyanaz.

Nekem van, szeretem, csak másként működik, mint az olajsütő.

Pl. melegszendvicset is próbáltam bene csinálni, nem is lenne rossz, ha a folyamatos légáramlat nem szárítaná ki. Mondjuk extra adag vajjal lehet kompenzálni. Amire leggyakrabban használom, az inkább sültek újramelegítése, arra kiváló a mikróhoz képest.

Szóval az intenzív forró levegővel számolni kell, mintha hajszárítót használnál, kb. annyira szárít is.

dec. 6. 01:31
 4/7 anonim válasza:
76%
Szuper dolog, szinte mindig ezt használjuk.
dec. 8. 13:31
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy négytagú családnál is meg lehet a helye. Mi légkeveréses sütő mellett használjuk. Főzőlapon megy egyfajta étel, lent a sütőben valami más, Air fryerben megint más. Van hozzá szakácskönyvünk, kompakt, sokoldalú kis masina.
dec. 9. 07:48
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Kisebb adagokhoz találták ki, sokkal gyorsabb vele elkészíteni, mint a nagy sütővel. Innentől étkezési szokás kérdése az egész.

Amúgy az olajos dolgokat is ugyan úgy meg lehet sütni benne, pár percenként le kell spriccelni olajjal az ételt.

dec. 9. 12:07
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Azért 4 főre nem biztos hogy megfelel még egy XXL méret megnevezésű légkeveréses sütő,mondjuk az egy kiló fagyasztott krumpli-megtölti az egész kosarat-de azt szerintem nem tudja 200 C° forró levegővel úgy átfújni hogy átsüljön.És azt még átforgatni,megrázni is macerás mert akkor meg összetörik.És különben sem lesz olyan mintha olajban sült volna.

Mi csak 2 személyre használjuk és az ~20 perc sültkrumplinál,félidőben átforgatva,ha beleraknánk az egy kilót az engedélyezett max.jelzésig az nem tudom meddig tartana-de olajban tutira gyorsabban meglenne.

dec. 10. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!