Átfolyós fürdőszobai vízmelegítője másnak is ilyen gyötrelem vagy csak nekünk? 3/4 óra mire megtelik a kád annyi vízzel amiben meg lehet fürdeni,mert oly lassan csordogál belőle.
Elektromosban nagyon nagy telejsíményű kell, amelyik bírja. -Külföldön találkoztam 3 fázisúval.
Gázosban nekem még a régi, 15 éve lecserélt Fég is bírta.
Elektromos? Az ilyen, attól nem lehet többet várni.
Gázos? Akkor ott gond van. Annak ugyanúgy kell folynia mint a hidegvíznek. Szerelőt hívjatok, vízkövezze ki. Meg a csöveket sem ártana végignézni hogy nincs-e valami dugulás valahol.
Milyen vízmelegítő?
A válasz ettől függ.
3. akkor a tiétek is hibás.
Egy tiszta, jól beállított gázos vízmelegító simán csinál 60-70 fokos vizet.
Nekem egy 1986-os gyártású (valamilyen lőszergyár volt a gyári tábláján) volt az albiban. A szabályzása volt rossz, teljesen ki kellett nyitni a csapot hogy begyújtson. De miután egy gázos szakival megreparáltattam (elvitte és 3 napig áztatta róla a vízkövet) tökéletes lett. Vigyázni kellett vele, nyitni kellett a hideget is a meleg mellé, mert leégette az ember a kezét.
4-s
Guadriga márkájú.
És a fűtés is erről megy.
Igy vettük durván 20 éve a házat,hogy ez volt beépítve.
"Átfolyós fürdőszobai vízmelegítő"
"És a fűtés is erről megy"
Na most ezt mégis hogyan kell elképzelni...
#8 Nem kell elképzelni, évtizedek óta léteznek kombikazánok.
Vagy fűtenek, ilyenkor a fűtési rendszerben keringetik a vizet, vagy ha megnyitják a melegvízcsapot, akkor wgy váltószelep átvált, és egy hőcserélőn keresztül kering a víz, ami melegíti a csapvízből a használati melegvizet.
Mindegy hogyan képzeljük el, rossz a berendezés ha 45 perc alatt tölti meg a kádat.
Amúgy a perlátort megnéztétek kérdező? Nincs tele szityokkal vízkővel? Az a lecsavarható izé a csap csövén ahol kifolyik belőle a víz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!