Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Átfolyós fürdőszobai vízmelegí...

Átfolyós fürdőszobai vízmelegítője másnak is ilyen gyötrelem vagy csak nekünk? 3/4 óra mire megtelik a kád annyi vízzel amiben meg lehet fürdeni,mert oly lassan csordogál belőle.

Figyelt kérdés
nov. 28. 22:04
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Elektromosban nagyon nagy telejsíményű kell, amelyik bírja. -Külföldön találkoztam 3 fázisúval.

Gázosban nekem még a régi, 15 éve lecserélt Fég is bírta.

nov. 28. 23:28
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Elektromos? Az ilyen, attól nem lehet többet várni.

Gázos? Akkor ott gond van. Annak ugyanúgy kell folynia mint a hidegvíznek. Szerelőt hívjatok, vízkövezze ki. Meg a csöveket sem ártana végignézni hogy nincs-e valami dugulás valahol.

nov. 28. 23:34
 3/18 anonim ***** válasza:
Gázos átfolyos is vacak szerintem, sokáig volt ilyen kazánunk, és azok teljesitménye 9-13 liter/perc, és ha nagyon kinyitod a csapot, akkor csak langyos víz jön, mert nem bírja eléggé felmelegíteni.
nov. 29. 06:32
 4/18 Szirty ***** válasza:

Milyen vízmelegítő?

A válasz ettől függ.

nov. 29. 07:40
 5/18 anonim ***** válasza:

3. akkor a tiétek is hibás.

Egy tiszta, jól beállított gázos vízmelegító simán csinál 60-70 fokos vizet.

Nekem egy 1986-os gyártású (valamilyen lőszergyár volt a gyári tábláján) volt az albiban. A szabályzása volt rossz, teljesen ki kellett nyitni a csapot hogy begyújtson. De miután egy gázos szakival megreparáltattam (elvitte és 3 napig áztatta róla a vízkövet) tökéletes lett. Vigyázni kellett vele, nyitni kellett a hideget is a meleg mellé, mert leégette az ember a kezét.

nov. 29. 08:28
 6/18 A kérdező kommentje:

4-s

Guadriga márkájú.

És a fűtés is erről megy.

Igy vettük durván 20 éve a házat,hogy ez volt beépítve.

nov. 29. 11:51
 7/18 anonim ***** válasza:
És 20 év alatt volt valamilyen karbantartás rajta?
nov. 29. 12:14
 8/18 anonim ***** válasza:
0%

"Átfolyós fürdőszobai vízmelegítő"

"És a fűtés is erről megy"

Na most ezt mégis hogyan kell elképzelni...

nov. 29. 14:49
 9/18 anonim ***** válasza:
79%

#8 Nem kell elképzelni, évtizedek óta léteznek kombikazánok.

Vagy fűtenek, ilyenkor a fűtési rendszerben keringetik a vizet, vagy ha megnyitják a melegvízcsapot, akkor wgy váltószelep átvált, és egy hőcserélőn keresztül kering a víz, ami melegíti a csapvízből a használati melegvizet.

nov. 29. 14:52
 10/18 anonim ***** válasza:

Mindegy hogyan képzeljük el, rossz a berendezés ha 45 perc alatt tölti meg a kádat.

Amúgy a perlátort megnéztétek kérdező? Nincs tele szityokkal vízkővel? Az a lecsavarható izé a csap csövén ahol kifolyik belőle a víz.

nov. 29. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!