Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Mi történik akkor ha nem...

Mi történik akkor ha nem kapcsoltam le a villany tűzhelyt?

Figyelt kérdés

Légyszi ne nevessetek ki. Kissé paranoiás vagyok :(

Elektromos tűzhelyünk van, újjabb tipus . Altalaban mindig parazok de oktalanul mert lekapcsolom . Ahogy most is parázok. Megcsináltam a vacsit és nem emlékszem hogy le kapcsoltam e . Csak arra hogy az üres serpenyőt vissza tettem rá. Majd 1-1,5 óra mulva eljöttem otthonrol es csak reggel megyek haza . Ha rajta hagytam és nem kapcsoltam le fel gyullad a ház? 😭

nov. 26. 22:26
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát, jobb, haza tekersz, de nagyon sürgősen.
nov. 26. 22:33
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem hagytad rajta, azt már tudnád.....
nov. 26. 22:41
 3/6 A kérdező kommentje:

Hát tekerni most nem tudok sajnos ha szeretnék se :(

Nemtudom az fix hogy a serpenyő rajta volt üresen . Annyi nyugtat hogy voltam a konyhába és még ha 1 óraig üresen rajta lett volna ugy hogy bevan kapcsolva biztos hogy lettvolna szaga vagy hangja :/ mert 9kor jöttem el 8 elott lett kész a vacsi :/ és üresen vissza tettem kérdés hogy le kapcsoltam e vagysem😭😭

nov. 26. 22:49
 4/6 Szervizmérnök úr ***** válasza:

Nem szeretnélek elkeseríteni, de Kínából már 1-2 ezer forintért is rendelhető olyan kis vacak kamera, ami képet és szakadozó hangot azért mégis továbbít az Internet bugyraiban bárhová.

Ha van otthon egy működő Wifi.

Milyen jó lenne most rátapadni a telefonra és hazanézni.

nov. 27. 03:13
 5/6 anonim ***** válasza:
Az üres serpenyővel nem tesz kárt semmiben, csak tekeri a villanyórát.
nov. 27. 10:03
 6/6 anonim ***** válasza:

Nos, egy konzervatív főzőlap bekapcsolva hagyva szép világossárgára felizzik. Valami ócska edényt akár meg is olvaszt. Hogy abból ne legyen baj, ahhoz szerencse kell.

Kérdező, ha most még megúsztad, akkor váltsál lépést. Nem azon kell tűnődni elmenetel után, hogy mit hagytál ott, hanem elmenetel előtt kell végignézni, milyen állapotban van a lakás.

nov. 27. 13:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!