Mi történik akkor ha nem kapcsoltam le a villany tűzhelyt?
Légyszi ne nevessetek ki. Kissé paranoiás vagyok :(
Elektromos tűzhelyünk van, újjabb tipus . Altalaban mindig parazok de oktalanul mert lekapcsolom . Ahogy most is parázok. Megcsináltam a vacsit és nem emlékszem hogy le kapcsoltam e . Csak arra hogy az üres serpenyőt vissza tettem rá. Majd 1-1,5 óra mulva eljöttem otthonrol es csak reggel megyek haza . Ha rajta hagytam és nem kapcsoltam le fel gyullad a ház? 😭
Hát tekerni most nem tudok sajnos ha szeretnék se :(
Nemtudom az fix hogy a serpenyő rajta volt üresen . Annyi nyugtat hogy voltam a konyhába és még ha 1 óraig üresen rajta lett volna ugy hogy bevan kapcsolva biztos hogy lettvolna szaga vagy hangja :/ mert 9kor jöttem el 8 elott lett kész a vacsi :/ és üresen vissza tettem kérdés hogy le kapcsoltam e vagysem😭😭
Nem szeretnélek elkeseríteni, de Kínából már 1-2 ezer forintért is rendelhető olyan kis vacak kamera, ami képet és szakadozó hangot azért mégis továbbít az Internet bugyraiban bárhová.
Ha van otthon egy működő Wifi.
Milyen jó lenne most rátapadni a telefonra és hazanézni.
Nos, egy konzervatív főzőlap bekapcsolva hagyva szép világossárgára felizzik. Valami ócska edényt akár meg is olvaszt. Hogy abból ne legyen baj, ahhoz szerencse kell.
Kérdező, ha most még megúsztad, akkor váltsál lépést. Nem azon kell tűnődni elmenetel után, hogy mit hagytál ott, hanem elmenetel előtt kell végignézni, milyen állapotban van a lakás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!