Mosógép kiegészítő forgatólapát?
Sziasztok!
Egy Lg AI DD mosógépünk van. Aminek kicsik a forgatólapátjai. Egy teljesen vízálló erős körgumis matracvédőt szeretnék kimosni. A mosógép nagyobb vízszintű (mert ilyen program kell hozzá) programnál, csak lökdösi. Raktam hozzá sok liter vizet kancsóval, így már forgatta oldalra. (De nem a lapát irányába, hanem vízszintesen lassan)
TEHÁT LÉTEZIK UTÓLAGOSAN BERAKHATÓ NAGYOBB LAPÁT? PL. PATTINTÓS, AMI AZTÁN KI IS SZEDHETŐ? CSAK ERRE KÉREK VÁLASZT. TUDOM, VANNAK AZ ÖNKISZOLGÁLÓ MOSODÁK, DE AZOK DRÁGÁK. (PL. MINEK AKARSZ ILYET, STB. VÁLASZOKAT NEM KÉREK.)
KÖSZÖNÖM A VÁLASZOKAT!
Szerintem max 3D nyomtatóval lehet ilyent csináltatni egyedileg.
Próbáld meg hogy teszel a matracvédőbe valami nehezéket vagy a dobba valamit még tegyél mellé ami segít abban hogy kavarogjon mindenfelé a cucc. Mondjuk törölközőt ami megszívja magát vízzel és tehetetlenebb lesz a mozgása, így azt viszi majd körbe a dob és ez meg viszi körbe a matracvédőt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!