Klímát akarunk szereltetni, három típus van az ajánlatban. Gree Komfort 3,5 KW, Mide Xtreme, és Cascade Igaz-e, hogy a Gree klímák kinti része nagyon hangos. Illetve a -15 fok fűtés opció elfogadható, vagy ez csak ténylegesen kiegészítő teljesítmény?
Figyelt kérdés
2023. máj. 15. 18:22
1/5 anonim válasza:
Az albérletemben most lett lecserélve a 3 éves Gree klíma, mert bő százezres javítást igényelt volna. A kültéri tényleg hangos volt, időnként simán hallottam a lakásban. Szerintem érdemes kicsit többet kiadni érte, és venni egy olyat, ami biztosan sokáig megbízhatóan működik. Különösen igaz ez, ha fűtenél is vele, mert akkor az év nagy részében működni fog. Sajnos nekem nincs elég tapasztalatom ahhoz, hogy ajánljak konkrét márkát, típust.
2/5 anonim válasza:
Nekem 3 Gree van, de akkor se hangosak ha egyszerre megy mind.
3/5 Paczalos István válasza:
Szervusz, 7,5kW-os klímánk ban a nappaliba, a kültéri valóban elég hangos, de mivel a kert felé néz a kültéri, nem zavar senkit. Amúgy jó alaposan keveri a levegőt, de a 7,5kW-os teljesítményhez kell is szellőztetés. Amúgy a Fisher ugyanekkora teljesítménnyel hangosabb.
4/5 Paczalos István válasza:
A fűtéshez -15-nél már kell segítség neki, mert folyamatosan leolvasztási funkció. Ez lemaradt
5/5 A kérdező kommentje:
Az kimaradt, hogy a kültéri egység közvetlenül a hálószoba ablak (műanyag hőszigetelt) mellett lenne. Így sem hallatszik be, nem zavaró a Gree 3,5 KW-os?
2023. máj. 16. 21:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!