Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Üdv!Van egy régi villyanyrezsó...

ATTIS71SDFGH kérdése:

Üdv!Van egy régi villyanyrezsóm,Halfüstölőbe akarom rakni csak nem tudom hogy lehet e üresen működtetni. Termika gk2 a tipusa,nincs se kapcsolója,se hőfok gombja. Üzemben 220 fokot mértem rajta és még melegedett volna.Termo kapcsoló van benne?

Figyelt kérdés

#termosztát #kemping villyanyrezsó #meddig fűt
tegnap 17:44
 1/2 Szirty ***** válasza:
64%

Hát abban szerintem még hőbiztosíték sincs.

Addig melegszik amíg be nem áll a fűtőteljesítményből és a hűlésből adódó hőegyensúly.

Ha nincs rajta edény akkor jobban felmelegszik, mert kevésbé hűl. Főleg ha zárt térben van.

Szerintem enyhe vörös izzásig melegszik. Ha valami éghető hozzáér azt könnyen felgyújtja.

Ha sokáig megy így akkor szerintem a bakelit hálózati csatlakozóját is elszenesíti.

tegnap 17:52
 2/2 A kérdező kommentje:
Szétszedtem , csak a fűtőszál van benne kerámiában.
tegnap 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!