Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Silvercest tojásfőző kapcsoló?

Silvercest tojásfőző kapcsoló?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Lidl-ben vásárolt tojásfőzőm bekapcsoló gombja kitörött minden feszegetés nélkül. Fogalmam sincs mi történt vele. De sajnos így nem tudom tovább használni. Nagyjából 5-6x használtam. Blokk nincs meg. Szerintetek lehet cserélni rajta csak a bekapcsoló gombot? Milyen gomb kellene hozzá, és ilyet hol tudnék beszerezni? Nagyon köszi ha segítesz.

nov. 2. 18:21
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Kerek, négszögletes, téglalap, világít?

Ilyeneket lehet kapni

nov. 2. 18:50
 2/7 Szirty ***** válasza:
100%
Ha én tettem volna fel ezt a kérdést leírtam volna a készülék gyártóját, típusát és mellékeltem volna egy fényképet hogy aki esetleg segíteni akar, annak ne kelljen lidl akciós újságokat turkálni hogy lássa milyen kapcsolóról is van szó.
nov. 2. 20:45
 3/7 Szervizmérnök úr ***** válasza:
0%

[link]

Kiugrott a billenő, mert letört a csapja, gondolom.

nov. 2. 22:07
 4/7 Szervizmérnök úr ***** válasza:
0%

Csak benne maradt a kérdésből másolt hiba, tehát helyesebben:

[link]

nov. 2. 22:10
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
www.orczy .com itt érdeklődj. Ha ezeknél nincs, akkor ismerek Budaörsön egy ezermester bácsit. Ha ő nem tud segíteni, akkor senki se...
nov. 3. 05:26
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Igen Silvercestes billenőkapcsolós a tojásfőző. Fehér átlátszó a kapcsoló.

Tudom, hülyeség, de Temun egy csomót találtam ilyesmi kapcsolót.

nov. 11. 18:40
 7/7 Szirty ***** válasza:
100%

"Temun egy csomót találtam ilyesmi kapcsolót."

Hát akkor vegyél!

Az lehet gond ezzel, hogy nem olyasmi kapcsoló kell, hanem pontosan olyan (azt meg webshopos képről nem egyszerű megállapítani).

Másképp faragni kell az meg ügyes kezűnek sem mindig sikerül jól attól függően mennyire olyasmi a kapcsoló.

Persze lehet szerencséd és talán érdemes megpróbálni, nem nagy összeg.

De ne gondold hogy a világ összes fehér átlátszó billenőkapcsolója pontosan olyan alakú és méretű...

nov. 11. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!