Elektrolux vagy whirlpool sütő?
Figyelt kérdés
Idén vettünk házat, volt egy whirlpool 6. érzékes elektromos sütőm, de mivel eladtuk a lakást azt otthagytuk 😭 imádtam azt a sütőt. Ehelyett most nomádba nyomjuk zanussi gáztűzhellyel 😅😂 förtelmes vele sütni 😅 konyhaújítás előtt állunk, és hát a sütőkön agyalunk, de nem biztos hogy whirlpool vennénk megint, hanem elektroluxot, melyiket ajánlanátok? Jó a gőzfunkciós? Illetve tisztításban melyik vált be, a gőztisztítás vagy a pirolatikus? Milyen funkciók amiket ti szerettek?nov. 19. 11:10
1/2 anonim válasza:
Electroluxom van, pirolitikus tisztítással, nekem nagyon bevált, a gőzöst nem ismerem.
Alul-felül sütést használom leginkább, de sok funkciója van, szeretem még a hőlégkeverést és a grill funkciót is, utóbbi nagyon gyors, hamar megpirul az étel teteje.
2/2 anonim válasza:
Electrolux tuti százszor jobb, mint a Whirlpool.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!